לשכת ראש הממשלה מגיבה הערב (שני) להודעת חמאס לפיה נתניהו הציב תנאים ודרישות חדשות למשא ומתן לשחרור החטופים.
בהודעת הלשכה נכתב: "הנהגת החמאס מונעת הסכם, ישראל לא שינתה ולא הוסיפה שום תנאי במתווה. להיפך, עד לרגע זה חמאס הוא זה שדרש 29 שינויים ולא נענה למתווה המקורי".
"ישראל עומדת על עקרונותיה לפי המתווה המקורי – מיקסום מספר החטופים החיים, שליטה ישראלית בציר פילדלפי, ומניעת מעבר מחבלים ואמל״ח לצפון הרצועה".
מוקדם יותר היום, פרסם חמאס הצהרה שבה התייחס לפסגת המשא ומתן שהתקיימה בימים האחרונים ברומא. בהודעה נכתב כי "נתניהו חזר לאסטרטגיית גרירת הרגליים מהסכם עם הצבת תנאים ודרישות חדשות".
עוד טען הארגון: "נתניהו נסוג מנייר העמדה של הנשיא ביידן עם דרישות חדשות".
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
דוד דוד
תקשיבו לאלוף בריק מ 27.7.24 שדיבר עם מפקדים שנלחמים -האמת שמסתירים מאיתנו!! חפשו ביוטיוב "משקרים לציבור!" האלוף במיל' יצחק בריק מדבר על המלחמה בעזה, חיזבאללה", youtu.be/U7s9mqwuYfs
02:56 30.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ב.ג
שקרן בן שקרן
01:57 30.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
נציגי החטופים מקפלן הנאצי מאמינים לחמאס!, לא לנתניהו ששיחרר עד עכשיו לא פחות מ 135 חטופים בחיים!! אא
23:39 29.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירדן
נתניהו מטרפד עיסקה אחרי עיסקה
22:28 29.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר