שידור אחיד בכלל הערוצים, הוא אחד הכלים היעילים ביותר לבדיקת הרייטינג בערוצים השונים, מכיוון שהצופה אינו בוחר את הערוץ על פי התוכן, שכן הוא משודר בכלל הערוצים, אלא על פי ההעדפה האישית שלו.
על כן, נאומו של ראש הממשלה בנימין נתניהו ששודר אמש, יכול לתת תמונה ברורה על יחסי הכוחות בין הערוצים, כשהתמונה שעולה היא שערוצים 12 ו-14 הם הערוצים הנצפים ביותר במדינה.
על פי נתוני הרייטינג שפורסמו הבוקר, נאומו של נתניהו בקונגרס ששודר בערוץ 12 מוביל את טבלת הרייטינג עם 19.7%. אחריו ערוץ 14 עם 10.7%. ערוץ 13 במקום השלישי עם 6.2%. במקום האחרון נמצא כאן 11 עם 5.1% בלבד.





תגובות
נאום ביבי הוא יום חג לתומכי ביבי וצופי 14. שכן ביבי יודע לדבר. (נכשל טוטאלית במעשים) אבל הרוב העצום של הציבור לא תומך בביבי ולכן רבים מצופי הערוצים הגדולים כלל לא צפו בנאום הנוכל המבריק.
מדויק לגמרי אבל למה שביביסטים יקבלו את זה?
לצפייה בנאום המכונן של נתניהו וגדולת מנהיגותו אין כגדולת מנהיגותו של נתניהו בעולם,בוודאי שבין הד פ רים בשמאל בראשות גנץ ולפיד!נתניהו גאון ההסברה בנאום היסטורי (נוסף) מבריק שלו בקונגרס-נאום שייכנס לספרי ההיסטוריה בין הנאומים המכוננים ביותר מעולם!
בוקר טוב עבד תבדוק את האוזן שלך היכן שהמרצע נכנס
לתשומת בנק לאומי היכן שיקול הדעת העסקי בחרם על ערוץ 14.
מאד פשוט נאום של הביוב מושך בעיקר צופי ערוץ התעמולה. הרבה מאד אחרים פשוט לא צפו בו שלא לדבר על זה שהבנק לא רוצה לשייף עצמו עם התכנים המסיתים של הערוץ ולא לפנות לדמוגרפיה העלובה שלו של גברים מעטוי השכלה ומעוטי יכולת
מתנחלים גזענים