מבזקים
סרוגים

הבית הלבן: נתניהו ייפגש בנפרד עם ביידן והאריס

הבית הלבן אישר כי ראש הממשלה בנימין נתניהו יקיים פגישות נפרדות עם נשיא ארה"ב ג'ו ביידן וסגנית הנשיא קמאלה האריס. בנוסף, נתניהו וביידן ייפגשו עם משפחות החטופים המחזיקים באזרחות אמריקנית

אוריאל בארי | חדשות סרוגים
י"ח תמוז התשפ"ד
הבית הלבן: נתניהו ייפגש בנפרד עם ביידן והאריס
הבית הלבן: נתניהו ייפגש בנפרד עם ביידן והאריס צילום: (צילומים: אבי אוחיון/לע"מ, מקסים אלרמסיסי\שאטרסטוק))

ראש הממשלה בנימין נתניהו יקיים פגישות נפרדות עם נשיא ארה"ב ג'ו ביידן וסגנית הנשיא קמאלה האריס – כך אישרו היום בבית הלבן. שתי הפגישות יתקיימו מחר (חמישי), לצד פגישה משותפת של נתניהו וביידן עם בני משפחות החטופים המחזיקים באזרחות אמריקנית.

לפי הודעת דוברת הבית הלבן קארין ז'אן פייר, נתניהו, ביידן והאריס "ידונו בהתפתחויות במלחמה בעזה וההתקדמות להפסקת אש והסכם לשחרור החטופים". עוד נאמר כי הנשיא האמריקני "ידגיש את מחויבותה של ארה"ב לביטחונה של ישראל, כולל תגובות לאיומים של איראן נגד ישראל והמזרח התיכון".

סקר בחירות: קמאלה האריס פותחת פער על טראמפ
סקר בחירות: קמאלה האריס פותחת פער על טראמפצילום: סקר בחירות: קמאלה האריס פותחת פער על טראמפ

על פי לוח הזמנים המתוכנן, נתניהו ייפגש עם ביידן בבית הלבן בשעה 13:00 (לפי שעון מקומי, 20:00 שעון ישראל), כשהפגישה צפויה להימשך כשעה וחצי. לאחר מכן השניים יעברו לפגישה עם משפחות החטופים, ובסופה נתניהו ייפגש עם האריס. לאחר מכן נתניהו יצא מוושינגטון למיאמי, לקראת פגישתו עם הנשיא לשעבר דונלד טראמפ באחוזת מאר-א-לאגו ביום שישי.

ארה"ב בנימין נתניהו ג'ו ביידן הבית הלבן קמאלה האריס