פעילות צה"ל והלחימה בכל חלקי הרצועה נמשכת, כוחות צה"ל חיסלו לאורך הימים האחרונים עשרות מחבלים בכל רחבי הרצועה בתקיפות אוויריות ולחימה פנים מול פנים כנגד מחבלי חמאס.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כוחות צה"ל המשיכו לאורך הימים האחרונים בפעילות עצימה ברחבי הרצועה, כוחות אוגדה 162 המשיכו בלחימה בגזרת רפיח וניהלו לחימה והשמידו תשתיות לכל אורך המרחב.
כוחות צוות הקרב של חטיבה 401 חיסלו בקרבות אש עשרות מחבלי חמאס במרחב תל אל-סולטאן, בנוסף הכווינו הכוחות כלי טיס מחיל האוויר לתקיפות מדויקות כנגד דירות מסתור של חמאס.
כוחות צוותי הקרב מחטיבת גבעתי חיסלו גם הם מחבלים, ביניהם גם חולייה חמושה שניסתה לפגוע בכוחות, גם כוחות צוות הקרב של חטיבת אלכסנדרוני הסבו אבדות ונזקים משמעותיים לאויב.
כלי טיס של חיל האוויר פעלו גם הם בהכוונת אוגדת עזה, אמ״ן ושב״כ וחיסלו את המחבל, מוחמד אבו סידו, מחבל נח'בה שלקח חלק בטבח השבע באוקטובר, מטוסי קרב של החיל ביצעו לאורך היממה האחרונה כ-35 תקיפות על מטרות טרור.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
כל הכבוד לצה"ל
המשיכו לנקנק כל עוד אפשר ובמיוחד להרוס עוד ועוד אמל"ח, תשתיות ומנהרות כך שלא יהיה להם איך להתאושש. השלימו משימותיכם וחזרו הביתה בשלום וגם כל חטופינו - הביתה! אמן.
10:08 22.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר