לראשונה מזה 18 שנה, אורנה ומשה דץ מתאחדים למופע משותף בהיכל התרבות תל אביב, לזכרו של בנם הבכור עומר דץ ז"ל, שנפטר בפתאומיות בחודש מרץ האחרון.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
המופע המשותף מגיע כדי להגשים את צוואתו של בנם – שהוריו יחזרו לשיר ולהופיע יחד כמו בימים הטובים והיפים. הכמיהה של לעומר לנוסטלגיה המשפחתית, הביאה את הדצים ליוזמה מבורכת במטרה להנציח את עומר, למלא את בקשתו ולהקים קרן מההכנסות של המופע שיתרמו למלגות עבור תלמידי בית ספר למשחק של יורם לוינשטיין, בו עומר למד.
כחלק מההכנות למופע, אורנה ומשה דץ עברו על עשרות תקליטים, אלבומים ודיסקים על מנת לגבש רשימת שירים מפוארת למופע כמו: "כאן", "שיר למענך", "ילד השדה", "לכי אחרי במדבר", "אתה בליבי" ועוד, כל שיר שנבחר מביא איתו סיפור, זיכרון וגעגוע לתקופה שחלפה. בנוסף לשירים המוכרים והאהובים, הדצים יארחו אורחים מפתיעים וגם ישירו את השירים שבנם עומר השאיר אחריו.
"מתרגשים להכריז על מופע משותף, נוסטלגי וחד פעמי שהרעיון לקיים אותו התגבש אצלנו בשל נסיבות אישיות וטרגיות", מסרו אורנה ומשה דץ בהצהרה לתקשורת. "החלטנו יחד שנעשה הכל על מנת להנציח את עומר ולהגשים את משאלתו, ואין כמו מוסיקה לחיבור לבבות, לנחמה ובעזרתה גם לעזור לתלמידי משחק בבית ספר של יורם לווינשטיין להגשים את ייעודם."
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
1 דיונים
חנה
ילדים בכל גיל רוצים ואוהבים הורים מאוחדים גירושין ילדים לוקחים קשה מאד גם אם לא ניכר
16:46 19.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מירית
איחוד מרגש, שלא תדעו עוד צער
00:44 19.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירדנה
שאלוהים ינחם אתכם לקבור ילד זה נגד הטבע תנחמו
16:45 18.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בלה
מאחלת לאורנה היקרה ומשה דץ שיראו הרבה נכד מהבן השני שיהיה לו חיים טובים וארוכים אמן יהיה רצון שלא תדעו עוד צער אוהבת אותכם
07:40 18.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רוית
בתגובה ל: בלה
אמן!!!
15:51 18.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר