הכתב הצבאי של כאן 11 רועי שרון, אומר היום (ראשון) כי ישראל מפעילה כלי טיס מעל לזירת התקיפה ברצועה ומשתמשת בכלי איסוף נוספים על מנת לנסות ולוודא מה עלה בגורל מוחמד דף – ההערכה היא עדיין שהוא חוסל.
נזכיר, כי בכירים בחמאס אמרו כי דף לא חוסל בתקיפה הישראלית וכי הוא הוא צפה בלגלוג בהצהרה של נתניהו על חיסולו. נזכיר כי מוקדם יותר היום, דובר צה"ל מסר כי מטוסי קרב תקפו אתמול בהכוונת מידע מודעיני של אמ"ן ושב"כ במרחב ח'אן יונס וחיסלו את ראפע סלאמה, מפקד חטיבת ח'אן יונס בארגון הטרור חמאס.
סלאמה היה ממקורביו של מחמד דף, ראש הזרוע הצבאית של ארגון הטרור חמאס, ממתכנני ומוציאי טבח ה-7.10 לפועל.
סלאמה הצטרף לארגון הטרור חמאס בתחילת שנות ה-90 ומונה לתפקיד מג״ד ח'אן יונס-קרארה, תחת פיקודו של מחמד סינוואר, ובמהלך שנות פעילותו בחמאס לקח תפקיד מרכזי בחטיפתו של גלעד שליט.סלאמה פיקד על הסיוע הקרבי ותכנית ההגנה של חמאס במבצע ׳צוק איתן׳ וכן היה אחראי על תכניות המנהור בחטיבת ח'אן יונס.
מה דעתך בנושא?
7 תגובות
0 דיונים
חירש
מפוזר לתוך הזיפזיפ ישביח את האדמה לגידולי המלוכייה
10:40 18.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דודו
שרון הארור אתה השטינקר של החמאס ?
17:30 16.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גל
מוחמד דף לא חוסל, הוא צופה בלגלוג מלמעלה מהג'הנאם בכל מי שטוען שחוסל.
08:14 16.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
וונדי
אם היה חי היה מוציא צילום או סירטון. היות והוא לא זמין....
07:17 16.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ילי
לא הוא נילקח למעלה ל72 גברים מחכים לו ימח שמו
11:50 15.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חנניה
עד כדי ה כך אנחנו אהבלים ? הולכים לבית החולים בחאן יונס שם החמאס עשה שטח סגור ומחסלים את כל המחבלים
03:59 15.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אהרון
צודקים! מוחמד דף לא מת אלא התאדה!!
01:42 15.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר