ראש השב"כ, רונן בר, קיים אמש (שבת) הערכת מצב ברפיח יחד עם אלוף פיקוד דרום, ירון פינקלמן, מפקד אוגדה 162, איציק כהן ובכירים מצה"ל והשב"כ. בהערכת מצב סקרו גורמי המקצוע את ההישגים והפעילות המבצעית המשותפת של שב"כ וצה"ל במרחב רפיח וברחבי הרצועה, בדגש על מבצעים משותפים בעל ותת קרקע.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
במסגרת המבצעים שהוצגו עלה כי פעילות השב"כ שהתעצמה, בתוך שטח רצועת עזה והמודיעין שמתקבל מפעילות הרכזים, יוצרים מכפיל כוח משמעותי במודיעין ובסיכולים המשותפים. מתוך דברי ראש השב"כ, רונן בר: "התקיפה בחאן יונס היא תוצאה של מערך כירורגי מודיעיני, שהוא מתחיל במאמץ שאתם עושים כאן בחודשים האחרונים. השבוע חוסלו כ-25 פעילים שהשתתפו ב-7.10- זו אחת המטרות שהגדרנו לעצמנו ואנחנו חייבים אותם לתושבי העוטף".
מתוך דברי אלוף פיקוד דרום, ירון פינקלמן: "אנחנו אחרי תקיפה משמעותית עם עבודה מודיעינית ומבצעית מדויקת ותקיפה עוצמתית. יש פה פעילות משותפת עם אחדות פעולה וניצול היתרונות היחסים של שני הארגונים".
מה דעתך בנושא?
7 תגובות
0 דיונים
שלמה מלכו
עמי איילון חמור
22:48 21.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ר.ש
יהי זכרו ברוך, ותנצב"ה..
20:56 17.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיכל
קיבלו שכל. לשים את האגו בצד ולעבוד יחד. יפה.
15:56 17.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סם
עדיין לא בטוחים שפגעו וגם אם כן .זה רק כלב אחד מעשרות אלפים שחיים על הסתה ורצח של יהודים בכל מקום. לא נשכח את הכשל המוחלט והכביר של השב''כ...
עדיין לא בטוחים שפגעו וגם אם כן .זה רק כלב אחד מעשרות אלפים שחיים על הסתה ורצח של יהודים בכל מקום. לא נשכח את הכשל המוחלט והכביר של השב''כ שאמור היה לדעת שיש לנו עסק עם רוצחי עם מתועבים אף יותר מהנאצים ובכל זאת נרדם בשמירה על חיינו
המשך 16:47 14.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלי
מתוך דברי ראש השב"כ, רונן בר: "התקיפה בחאן יונס היא תוצאה של מערך כירורגי מודיעיני'', מחר תתחיל להסביר איך, ככה תישאר בתודעה.
16:34 14.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נחום
האם המידע שתמסור יעזור לאשתי ואו לשאג אזרחים , וגם לי להבין שאתם פועלים נכון ? מספיד עם החשיפות עבדתם יפה שמוג בשילך וגם בשבילינו ,מה החשיפה עוזרת ולמי
16:26 14.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמערצאן
זה או ביבי או שרה או יאיר הם אלה שזכאים לשבחים עבור מבצע החיסול.
16:21 14.07.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר