חדשות

דיווח: ארה"ב בצעד דרמטי, נתניהו חושש מכך מאוד

ארה"ב פתחה בחקירה בה היא תבדוק את כל המימונים והעברות הכספים לארגון הטרור חמאס. החוששים ממנה: הקאטרים, המצרים, האירנים ונתניהו | לכל הפרטים

דיווח: ארה"ב בצעד דרמטי, נתניהו חושש מכך מאוד
צילום: (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)

ד"ר אודי לוי, לשעבר ראש יחידת צלצל במוסד ומומחה ללוחמה כלכלית בארגוני טרור, התייחס בראיון לכאן רשת ב', לדיווח לפיו ארה"ב חוקרת את נפגעי ה-7 באוקטובר ומנסה לבנות חקירה על המממנים של ארגון הטרור חמאס.

לדבריו, מדובר בחקירה דרמטית משום שהיא תחשוף דברים קשים שקטאר ומממנים נוספים לא מעוניינים בשום אופן שהם יחשפו. עוד הוט טוען כי זה חלק נכבד מוועדת החקירה שתצטרך לקום בישראל.

"היא תחשוף למעשה את כל סוגיית העברות הכספים, המצרים לא מעוניינים בחקירה כזו, הקטארים וודאי לא וגם לא האירנים משום שהם כרגע במשא ומתן עם האמריקנית. גם ראש הממשלה בנימין נתניהו לא רוצה שזה יחשף", טוען לוי.

תגובות

69
39
אני
12.07.24

לא מפחדים מהאמריקאים ולא מהקטארים לא ממצרים ולא מחמאס...מפחדים רק מבורא עולם ומאמינים שיקיים את הבטחתו לעם ישראל בארץ ישראל עם תורת ישראל עד נהר פרת בעז''ה בקרוב.. הוא הבטיח הוא יקיים...תתכוננו!

1
אברהם
13.07.24

הדיבור המתעלם מהעובדות והדיבור בלשון רבים, מלמד שאתה מבוהל ומפחד. וזה טבעי ונכון. לא קל הדבר לגלות שאתה תמכת כל השנים בנתניהו שאינו רק שקרן ואוכל שרצים ודם עצמו למלך. אלא מדובר בבוגד שמכר את עם ישראל. ולפיכך שאחנך עושה תשובה וממשיך לילך אחרי עושה הרע, דינך חרון אף הקב''ה וגיהנום.

2
דן
13.07.24

ביבי אל תיחת מהאמריקאים... כנס בהם! בדיוק כמו שרבי עקיבא ומשיחו בר כוכבא נכנסו ברומא, והבא עלינו כבר את האפוקליפסה.

38
א
13.07.24

תגובת נתניהו-פיקציה!הכסף לא הלך לחמאס,אלא להו תגובת נתניהו - "הכסף עבר לא כדי לחזק את חמאס או לממן אותו. זו פיקציה שכל הזמן מנסים לטפח אותה. הכסף הלך לנושאים הומניטריים. לא רצינו לחזק את חמאס, אמרתי כל הזמן שצריך לגדוע לחמאס את הידיים ואת הרגליים"!

37
א
13.07.24

בנט,גנץ,ליברמן,לפיד,רעמ-שפכו מיליונים על חמאס בנט, גנץ, ליברמן ולפיד בהכוונת האחים המוסלמים בממשלתם הכשירו את חמאס לטבח כשהעצימו את חמאס במאות מיליונים דרך קטאר ו"התקיפו" את הגיהאד כשלא נגעו בחמאס והותירו אותו כל יכול עד לטבח!

1
חיים
13.07.24

אתה יותר מטומטם ממה שמותר כדי שתקפוץ על מותך תעשה טוב למדינה ולאנשות