איש התקשורת הבכיר מרשת ABC – ג'ורג' סטפנופולוס מפרסם התנצלות, לאחר שסרטון שלו בו טען כי הוא לא חושב שביידן יכול לשרת עוד ארבע שנים, עלה לכותרות.
בסרטון פפארצי שפורסם ב-TMZ, נשאל המנחה הראשי של חברת החדשות של רשת ABC על ידי עובר אורח, האם הוא חושב שביידן צריך לפרוש מהמרוץ. סטפנופולוס השיב: "אני לא חושב שהוא יכול לשרת עוד ארבע שנים".
תשובתו של המנחה המשותף בתוכנית הבוקר "בוקר טוב אמריקה" עלתה לכותרות, ואילצה את המגיש הבכיר להוציא הודעת התנצלות. בהצהרה שמסר לידי חדשות NBC אמר: "מוקדם יותר היום הגבתי לשאלה של עובר אורח. לא הייתי צריך."
גם רשת החדשות ABC בבעלות דיסני, הוסיפה הצהרה משלה. בהודעה שנמסרה לתקשורת נאמר: "ג'ורג' הביע את נקודת המבט שלו ולא את עמדת חדשות ABC".
פליטת הפה של איש התקשורת הבכיר, מצטרפת לקריאות רבות ברחבי הוליווד שקוראות לביידן לפרוש מהמרוץ. מאז העימות בו נתפס המועמד הדמוקרטי בחולשתו, חוששים רבים במפלגה הדמוקרטית מהפסד למועמד הרפובליקני טראמפ, וקוראים לביידן לאפשר הצבה של מועמד כשיר יותר.

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים