במפלגה הדמוקרטית מדווחים שהנשיא ג'ו ביידן וסביבתו מתכננים "לצאת למלחמה" נגד הגורמים הקוראים לפרישתו מהבחירות.

על פי דיווחים מגורמים מקורבים לבית הלבן, ביידן ומקורביו מרגישים כי הדרישות מהנשיא לפרוש מתפקידו הגדישו את הסאה, וכי הקריאות המהתמשכות לפרישה מיידית של הנשיא יוצרות פאניקה בשורות המפלגה ותומכיה.

בסביבת ביידן החליטו לרדוף ישירות את הגורמים הפועלים כנגד הנשיא, על פי דיווחים בתקשורת האמריקאית, מספר חברי קונגרס שחתמו על מכתב הקורא לנשיא לפרוש זכו לשיחות ממקורבים לבית הלבן שאיימו שבמידה ולא ישיקיטו את הביקורת שלהם על הנשיא, ביידן לא יגיע לביקור במחוזות שלהם, לא יתמוך באיסוף התרומות שלהם, ולא יתמוך במועמודתם באופן פומבי.

בנוסף לכך התבטא ביידן בנושא הקריאה של תורמים מובילים למפלגה הדמוקרטית שהפצירו בו לעזוב והודיע כי: "לא אכפת לי ממה שהמיליונרים חושבים, אכפת לי ממה שהעם חושב".