בתכנית אופירה ולוינסון, בהגשת העיתונאי חיים לוינסון ואופירה אסייג התארחה תמי מצגר, החטופה ששוחררה בעסקה הראשונה.
וכך אמרה: "כשאני יצאתי משם, חשבתי על הדבר הראשון שאני יכולה לעשות, זה לירות בו במצח, אני לא מתביישת, זו אכזבה היתה".
בתגובה אמר חיים לוינסון: "זו אמירה קשה"
ואופירה אסייג שאלה: "לירות במי"?
ותמי ענתה: "במי? במי?"
והוסיפה אופירה: "אלו מילים קשות, חייבים לעצור את זה כאן, אני מבינה את הכאב שלך, אבל אלו מילים שאסור שיאמרו".
תמי ענתה: "נכון, גם המחשבות אסורות בכלל, זה אסור אבל האכזבה היתה כל כך קשה".
אופירה הגיבה: "אין בכלל מחיר לכאב החטופים, אסור לשפוט אתכם על שום דבר, אבל יש מילים שאסור שיאמרו לטובת כולנו, אסור לנו להיגרר לאלימות הזו אני מבינה אותך עברת את ההכי גרוע".
ותמי הוסיפה: "אני עברתי את האלימות הזו על בשרי, אף אחד לא יכול להחליף את הדבר הזה, לא הוא ולא אחר. אבל את הרגשות שלי אף אחד לא יפגע בהם".
חיים לוינסון נכנס לסוגיית העסקה הבאה: "כותבים לי אנשים בסביבת ראש הממשלה, כי העסקה שבה שוחרתת חמאס הסכים וולמרות שהימין הקיצוני היה נגד הוא הלך על זה ואם חמאס היה מסכים הוא היה הולך על עוד עסקה, אבל חמאס לא רוצה, זה לא תלוי בנו".
תמי ענתה לדברים: "נכון, גם החמאס לא רוצה אבל היתה האפשרות ליצור מצבים מצבים שהחמאס היה רוצה להיענות לו".
המגישים שאלו: "את חושבת שראש הממשלה נתניהו מעדיף שלא להחזיר"?
ותמי ענתה:"כן, כי זה יתן לו את האפשרות לעמוד עוד פעם כראש ממשלה"





תגובות
מטומטמת את והחברים שלך הכנסתם לעזה את אש"ף. אבן ששמאלני אחד זורק לעזה, אלף ימניים לא יצליחו להוציא
חובה לעצור את המסיתה העלובה חבל שביבי שחרר מ מנוולת כפיית טובה! מנוולת שחיבקה מחבלים עד 6/10! אתם השמאלנים אלה שהכנסתם את הרוצחים אליכם הביתה ידעו עליכם הכול, תרמתם להם רבות, עזרתם להם, חיבקתם אותם יותר מאשר את היהודים מהימין ואת החרדים, ככל שחיבקתם את המחבלים השטנה שלכם כלפי יהודים גברה, העדפתם לחבק מחבלים מאשר את היהודים, ידעו עליכם כל פרט ופרט ואיפה אתם אפילו בשבתות הכול ידעו אז איפה האחריות שלכם השמאלנים שעשיתם הפגנות הזויות והרדמתם את כל המערכת הצבאית והמשטרתית??!! תבואו בתלונות רק אל עצמכם. אני ביבסט ואשאר ביביסט וב"ה בבחירות נבחר במלך שלנו שוב ושוב!
שמאלנים חלאות. אחר כך מתפלאים למה העם לא איתם. נתניהו למד על בשרו שנדחק לבצע את עסקת שליט ודקה אחר כך משפחת שליט יצאה נגדו ב100 קמ"ש. מקווה שלא יעשו שום עסקה מופקרת על חשבון הגב של כולנו
נאצית שמאלנית עלובה... אצל הנאצים הימנים לא חושבים, יורים בגב של ראש ממשלה ששואף לשלום. שמאל=לוזרים