חדשות

בכירים במ"ומ: אפשר לצאת לעסקה, הכל תלוי בנתניהו

בקרב הקבינט המדיני בטחוני יש אמונה כי עסקת חטופים קרובה יותר מתמיד, בכירים במ"מ אמרו: "מבחינתניו אפשר לצאת להסכם חטופים, אם רוצים לטרפד תמיד אפשר לטרפד, הכל תלוי בנתניהו"

בכירים במ"ומ: אפשר לצאת לעסקה, הכל תלוי בנתניהו
צילום: (צילום: שאטרסטוק)

בכירים בצוות המשא ומתן לעסקת החטופים אומרים כי "מבחינתנו אפשר לצאת להסכם חטופים – זה תלוי כעת בנתניהו. אם רוצים לטרפד תמיד אפשר לטרפד, האתגר פה הוא להציל חיים מול שיקולים פוליטיים", כך מדווחת מוריה אסרף.

והוסיפו "במתווה שהוגש ע"י חמאס יש פריצת דרך סופר משמעותית בהסרת הדרישה לסיום המלחמה בשלב הראשון, אפשר לקדם איתו מו"מ. יש פה עסקה מאוד ריאלית לביצוע. הסעיפים אמנם לא פשוטים, אבל לא אמורים להכשיל את העסקה".

מנגד גורם בישראל מסר לערוץ 14 כי ״חמאס הציע שיפור לעסקה שהמטרה שלה היא לשלוח אותנו לשיח בנושא, דבר שמצד אחד ידחה את ההחלטות לגבי הצפון ויעצים את השיח המפלג בנינו״.

מןקדם יותר פורסם כי ראש המוסד יעמוד בראש המשלחת לשיחות המו"מ על עסקת החטופים.

תגובות

5
4
צפורה
05.07.24

הבכירים במו"מ - אלופי הקונספציה והקונספירציה כל חברי צוות המו"מ חייבים להוכיח קודם שלא שיתפו פעולה עם החמאס לכל אורך הדרך, - הם מנסים להפיל את מדינת ישראל כשלב ב בתכניתם השטנית

3
שרון
04.07.24

הנכנע????????? עם הנכנע לכאב הגדול לנופלים והחטופים ועוצר את המלחמה , לעולם לא ינצח במלחמה ,אם חפצי חיים אנחנו ויש כאן עוד 8 מיליון יהודים ועם כל הכאב הגדול על החיילים הגיבורים הנופלים, אנחנו חייבים לנצח ולא שואה שניה בפתח. אותם אנשים שמחאו כפיים בהתנתקות לא מבינים שחמאס לא מבדיל בין ימין לשמאל .

1
כל השנים מימנת טיפחת גידלת את החמאס
05.07.24

עכשיו אתה מבין?

2
נתניהו עבור הכסא
05.07.24

ימכוא את הילדים שלכם

1
אחת
05.07.24

נתניהו יודע, שאם הוא יכנע ללחצים ויבצע עיסקה מופקרת על חשבון חיי ישראלים בעתיד, לא רק שהוא יעוף, הוא יחסל את המורשת שהוא רוצה להשאיר אחריו