הפרשן הבכיר לענייני ערבים, צבי יחזקאלי, מתייחס לאירועי השעה וקושר ביניהם לבין פרשת השבוע 'שלח לך' בה מתרחש חטא המרגלים, ואומר כי מה שקרה למרגלים קורה היום באולפני החדשות.

יחזקאלי התייחס לחטא של המרגלים ואמר: "הם התבקשו לתת דיווח, אבל מה קרה להם? מה שקורה היום באולפנים. לא ריאלי, אי אפשר, אי אפשר להחזיר את כל החטופים, אי אפשר לנצח את חמאס. אנשים גדולים היו המרגלים, וכמו שהם נפלו גם אנחנו נופלים בגל הפרשנות. כלב בן יפונה הייתה בו אוח אחרת, הוא רואה חמאס, חיזבאללה, אבל הוא לא מפחד. למה? כי חמאס וחיזבאללה זה הטבע, אנחנו מעל הטבע".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

WhatsApp Video 2024-06-28 at 11.26.16

תראו מה קורה לנו עם ההיחלשות הזאת. איך מדברים עלינו בעולם. אני לא מחוייב לזה. אני מחוייב להיותי יהודי ולאבי שבשמים. על זה הסיפור שלנו פה, שאנשים מתוכנו מוציאים דיבת הארץ. דיבת הארץ זה דבר שהיה חי גם בתוכי. לעזוב את הארץ. נלך לחו"ל. אתה הולך לחו"ל כי הארת מקיאה אותך".