אחרי מתקפות האופוזיציה

כ"ץ מגיב לביקורת: "מזל שהם לא משפיעים על כלום"

שר הביטחון ישראל כ"ץ הגיב לביקורת האופוזיציה על התקיפה הישראלית בסוריה ותקף: "נקווה מאוד למען ביטחון ישראל שלא יגיעו לעמדות השפעה עם עמדות כאלה גם בעתיד"

ישראל כ"ץ (אבשלום ששוני\פלאש 90)

שר הביטחון ישראל כ"ץ הגיב הבוקר (ראשון) לביקורות שנשמעו על התקיפה הישראלית בסוריה, אשר לטענתם הביאו להסלמת המתיחות מול טורקיה. בדבריו תקף את האופוזיציה וטען כי שינו את האמירות לאחר שהובהר כי צה"ל המליץ על המתקפה.

"בהתחלה כמה פרשנים ומנחי אירועים שנאחזים בשולי הגדרתם כעיתונאים, וכמה מראשי האופוזיציה, אמרו שהתקיפה בסוריה מיותרת ונעשתה משיקולים פוליטיים" אמר כ"ץ.

לדבריו, "‏אחרי שהובהר שצה"ל המליץ על התקיפה בהתבסס על מידע מודיעיני ברור, והדרג המדיני שקל היטב וקיבל את ההחלטה, הם עברו לגרסא חלופית: ‏האמירות של רה"מ ושל שר הביטחון מול ארדואן והאזהרות שלא נאפשר לטורקיה להתבסס בסוריה ולסכן את ביטחון ישראל - מיותרות ומסוכנות. אסור להרגיז את ארדואן, כאילו יצאנו לאיזה טיול של ערב עם משב רוח קל בצמרות העצים שלא קשור לכלום - וארדואן הוא בעצם איזה חובב ציון".

בסיכום כ"ץ תקף את המבקרים: "‏מזל שהם לא משפיעים כיום על כלום, ונקווה מאוד למען ביטחון ישראל שלא יגיעו לעמדות השפעה עם עמדות כאלה גם בעתיד".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2
יגאל מתעורר
לפני 44 דקות

"מזל שהם לא משפיעים", ככה זלזלו גם ערב יום כיפור והביאו אסון! שר ביטחון פוליטי בלי ראייה אסטרטגית, עפים בקרוב מהשלטון🤡

הצטרפו אלינו