צה"ל מאשר

התקיפה בגוש עציון: המטיילים נכנסו לכפר, אזרחים ישראלים נפצעו

בצה"ל התייחסו לתקיפת המטיילים הישראלים בגוש עציון, כשציינו כי הם נכנסו לכפר פלסטיני בטיול שלא אושר. בעקבות זריקת האבנים, מספר אזרחים ישראלי נפצעו, לצד פלסטינים שנפגעו מירי של איש ביטחון

זירת האירוע (וויסאם השלמון\פלאש 90)

שעות ספורות אחרי שדווח לראשונה על עשרות פלסטינים שתקפו היום (שישי) קבוצת מטיילים ישראלים שטיילה סמוך למיצד במזרח גוש עציון, דובר צה"ל פרסם כעת התייחסות רשמית לאירוע, כשציין כי הטיול לא אושר על ידי הצבא. עוד נאמר כי אזרחים ישראלים נפצעו מזריקת האבנים.

"מוקדם יותר היום, כוחות צה״ל קפצו למרחב הכפר סעיר שבחטיבת עציון בעקבות דיווח על פלסטינים שיידו אבנים לעבר קבוצת אזרחים ישראלים אשר קיימו טיול לא מאושר שעבר בפאתי הכפר" נמסר. "כתוצאה מזריקות האבנים נפצעו אזרחים ישראלים. איש ביטחון ירה במרחב וישנם נפגעים פלסטינים מהירי. בדיווח נוסף שהתקבל על שריפת מבנה בבניה, כוחות כיבוי אש פעלו לכיבוי השריפה. הכוחות פעלו לפזר את החיכוך והוציאו את האזרחים הישראלים מהמרחב".

"צה״ל מבהיר כי טיולים ללא אישור מסכנים את המשתתפים בהם ומסיטים את מאמצי הכוחות ממשימות ופעילויות ההגנה והסיכול בגזרה" הוסיפו. "שוטרי מחוז ש״י פועלים כעת במקום עם כוחות צה״ל לאיסוף ממצאים ועדויות לחקירה שהחלה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

1
אורח
לפני 8 דקות

עאלק מטייללים! מתנחלים שבאו להתגרת ולחמם את השטח!! מה שקורה היום באיו"ש הוא בלתי נסבל!!

הצטרפו אלינו