
לצד הדיונים על הצעות שריון לדמויות בכירות, שם נוסף שעלה בימים האחרונים על שולחן השריונים של ראש הממשלה בנימין נתניהו הוא חברת הכנסת צגה מלקו, שכזכור הודיעה על פרישתה מהתמודדות בפריימריז.
על פי הדיווח באתר 'מעריב', בקרב בני הקהילה האתיופית מתנהלת בימים אלה פעילות נרחבת למען שריונה ברשימת הליכוד לכנסת. במסגרת המאמצים, 32 קייסים, מנהיגיה הרוחניים של העדה, חתמו על מכתב רשמי שנשלח לנתניהו, ובו ביקשו באופן יזיר להבטיח את מקומה ברשימה המשוריינת.
חדשות סרוגים

הפנייה לראש הממשלה מגיעה גם על רקע נתונים אלקטורליים שנבחנו במפלגה. גורמים בליכוד מציינים כי על פי סקרים פנימיים שנערכו לאחרונה, נוכחותה של מלקו ברשימה עשויה להביא לתמיכה משמעותית בהיקף של כחצי מנדט בקרב מצביעי העדה האתיופית.
"השם שעלה על שולחן השריונים" – כואב לראות איך עסקנים מרוויחים ג'ובים נוצצים בזמן שהשלטון דואג רק לרווח האישי שלו ולא למדינה!!!!