צפו בתיעוד

נעצר מחבל שהיה מעורב בפיגוע ירי לעבר בת חפר

צה"ל בשיתוף פעולה עם שב"כ ומג"ב עצרו מחבל שהיה מעורב בפיגוע הירי אל עבר היישוב בת חפר לפני כחודש. הוא הודה והפליל חשודים נוספים בחולייה

נעצר מחבל שהיה מעורב בפיגוע ירי לעבר בת חפר

המצוד הסתיים: כוחות צה"ל בשיתוף פעולה עם מג"ב ושב"כ עצרו לפני מספר שבועות את עמאר נצר אללה, תושב מחנה הפליטים טול כרם, שחשוד במעורבות בפיגועי ירי לעבר הישוב בת חפר בסוף חודש מאי 2024.

מסתערבי מגב איו״ש מנטרלים מבוקש 05.06.24 (1)
מסתערבי מגב איו״ש מנטרלים מבוקש 05.06.24 (1)| צילום: בתיעוד: רגעי הנטרול של המבוקש שניסה להימלט מהכוחות בעת מעצרו (דוברות המשטרה)

במסגרת חקירתו בשב״כ, עמאר הודה כי הוא חבר בחולית טרור אשר ביצעה פיגועי ירי לעבר ישובים סמוכי גדר ובנוסף הפליל חשודים נוספים המשתייכים לחוליה.

כזכור, בסוף חודש מאי פירסמה הזרוע הצבאית של החמאס תיעוד ובו נראים מחבלים יורים אל עבר היישוב בת חפר. זוהתה פגיעה ברכוש ביישוב.

חמאס בת חפר
חמאס בת חפר| צילום: מחבלי חמאס יורים לעבר בת חפר

תגובות