איש התקשורת והמגיש אברי גלעד, מתייחס בטורו השבועי לראיון שהעניק לו השבוע חבר הכנסת לשעבר משה פייגלין, ששכל את נכדו יאיר לוין ז"ל בעזה.
הראיון של פייגלין חרך את הרשת דווקא בעקבות משהו שקרה אחריו; כשכבו המצלמות פייגלין הרגיש צורך להוכיח ליושבי האולפן שהוא חושב על החטופים בכל רגע. כהוכחה לכך, הוא חלץ את נעלו וחשף כי הוא שם חצץ בנעליים שיקשה עליו את ההליכה ויזכיר לו בכל רגע את החטופים בעזה.
גלעד התייחס לאותו אירוע ואמר כי למרות שדעותיו שונות מאוד מאלה של פייגלין, הוא מאוד מקווה שיום אחד הוא יחזור לפוליטיקה. בטורו השבועי בעיתון 'ישראל היום' כתב גלעד: "כשכבו המצלמות, האיש הזה, שלא משנה כמה הוא עשוי להיות קיצוני לעיתים, אמר לה: אל תחשבי שאני לא חושב על החטופים, ולא רוצה בחזרתם כמו כל אחד אחר. ואז הוא חלץ נעל, ומתוכה, לנגד עיניי, הוציא אבן חצץ בגודל בינוני, ואמר, אני הולך עם אבן בנעל כדי להזכיר לעצמי בכל רגע את החטופים. והוסיף ואמר, סיכת החטופים המעטרת את דש מקטורני היא אמירה אופנתית ותו לא. ואני מתבייש מייד, כי הסיכה הזאת הפכה באמת להיות הכרח בכל אירוע ואולפן, אבל היא הצהרה ריקה למדי".
גלעד המשיך וכתב: "והוא הולך עם אבן בנעל, משהו שאני, כאדם שסובל מרגישות יתר ותולש תוויות מבגדים ומוציא גרגירים זעירים מהנעל אחרת אני לא יכול ללכת בה, לא יכול אפילו לדמיין. ואני מבין שלא משנה מה האמת שלו, פייגלין הזה הוא איש אמת".
"האם אני מסכים איתו?", תהה גלעד, והשיב: "לפעמים כן, הרבה פעמים לא, אבל ליבו נמצא איפה שמילותיו נשמעות, וזה ערך גדול. יהיה טוב בעיניי אם ישוב לפוליטיקה. ויותר טוב אם יוכל להוציא כבר את האבן מהנעל".
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
יעל לוי
פייגלין אדם חשוך, לא מפסיק להאשים בכל מה שקורה את אוסלו, פליליהו לא אשם בכלום. בשבילו פליליהו טהור וזך. איש חשוך ומסוכן.מספיק לנו החשוכים המושחתים שנמצאים היום.
08:09 24.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תהלה
הלוואי
00:14 24.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אור
משה פייגלין חייב ומחויב להכנס לממשלה ולהשפיע. אני אתמוך בו .
22:01 22.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עדי
אין קיצוניים תכניסו כבר לראש שלכם! אין שום קיצוניים. פייגלין בן גביר סמוטריץ כולם דוברים אמת!
13:30 21.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר