חדשות חרדים

חילונים, את הדרישה לגיוס חרדים תשאירו לציונות הדתית

דורות שלמים של 'מנותקי מסורת' שולחים את בניהם לקרב, בשם ה'הבטחה האלוהית'. הציבור שבז ל'אמוניים' ו'המשיחיים' מטיף למגזר החרדי לקחת חלק ב'כיבוש' הארץ

מחאת אחים לנשק במאה שערים (יונתן זינדל/פלאש90)

בספטמבר 2018 עמד הנואם הישראלי הטוב בעולם, והרעיד בנאומו את בניין העצרת הכללית של האו"ם. במומחיות של לוליין המהפנט את צופיו, חשף בנימין נתניהו מסמכים סודיים מארכיון הגרעין הסודי של איראן, והתריע מפני סכנת החימוש האיראנית.

נתניהו, האיש והמדיום, נשא נאום תנ"כי מפואר על היסטוריה בת 4,000 שנה, והברית הנצחית שכרתו אבות האומה עם אלוהים על ירושת הארץ.

האיש שנצפה לא אחת סועד במסעדות לממכר טרפות ונבלות, שיתף את האומות בחובתו כמנהיג מדינת הלאום של העם היהודי, לחזק את הברית התנ"כית עם אלוהים.

נתניהו הוא רק הסמל לפרדוקס של 'הציונות החילונית'. דורות שלמים של 'מנותקי מסורת', רואים לנכון לשלוח את בניהם לקרב נגד הילידים המקומיים – 'פלסטינים', בשם סיפור תנ"כי והבטחה אלוהית. הציבור שבז ל'אמוניים' ו'המשיחיים' מטיף בלהט למגזר החרדי, על חובה מוסרית לקחת חלק בהגנה על הארץ.

אין צידוק מוסרי לרעיון 'הציוני' ללא ההיסטוריה התנ"כית, עליה מושתתת מגילת העצמאות. אי אפשר מחד לבצע "כיבוש" על עם אחר בשם רעיונות 'אמוניים', ומאידך לבוז ולהתנער מהקונטקסט. את התביעה המוסרית מהחרדים לשוויון בנטל ההגנה על הארץ, תשאירו לציונות הדתית.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

30
תצ
23.06.24

כל הכבוד לך - אמרת את האמת בפנים. החילונים הם הם הנטל והם הם צריכים להגיד תודה שהתורה של החרדים שמרה עליהם עד שכנראה הגזימו בחטאים שלהם וזה לא הספיק ל7.10 ועליהם לישא בנטל המצוות.

הצטרפו אלינו