לאחר התיעוד המזעזע שנחשף אמש (שלישי) בכאן 11 בו נראים נערי גבעות מכים באכזריות את צלם העיתונות שאול גולן, הבוקר הגיב הצלם לראשונה לאירוע.

"אני מקווה שאחרי הסרטון, המשטרה תפעל למצוא אותם", אמר גולן בראיון ל"רשת ב".

גולן הוסיף שבתקרית נכחו גם שני חיילים לובשי מדים שעמדו מנגד ולא עשו דבר, "ביקשתי שיסייעו לי והם לא עשו דבר, הם עמדו בצד וצחקו". לדבריו, שום דבר מרכושו האישי שהושחת לא הושב אליו.

האירוע התרחש לפני כחודשיים, יממה לאחר הרצח של הנער בנימין אחימאיר הי"ד. מיד לאחר מכן יצאו נערי הגבעות למסע חיפושים שהפך למסע נקמה. גולן שמשמש צלם עיתונות של ידיעות אחרונות התלווה אליהם וכשזוהה החלו הנערים לתקוף אותו.

בסרטון שחשף אתמול הכתב הצבאי רועי שרון במהדורת החדשות של כאן 11, נראים נערי הגבעות תוקפים באלימות את גולן, שנותר חסר האונים. הוא צעק "הצילו", התחנן על חייו ואף צעק לעברם שהוא יהודי. אחד מהם לקח את מצלמתו ושבר אותה.

רגעים לאחר התקיפה ניסה שאול גולן לקום, אבל כשהוא על ברכיו, מתחנן אליהם שיניחו לו, הוא נהדף שוב בידי אחד הפורעים וסופג שוב בעיטות מרעולי הפנים, שהגיעו מהמאחזים הסמוכים.