חדשות

הקו האדום? רחפן חיזבאללה טס בחופשיות מעל חיפה

ארגון הטרור חיזבאללה פרסם תיעוד של רחפן שנשלח על ידי הארגון מתעד את נמל חיפה ותשתיות קריטיות באזור הקריות, ואיים בפגיעה בתשתיות ואזורים אזרחיים

הקו האדום? רחפן חיזבאללה טס בחופשיות מעל חיפה
צילום: צילום מסך, מתוך סרטון

ארגון הטרור חיזבאללה פרסם תיעוד מרחפן של ארגון הטרור, טס בחופשיות מעל העיר חיפה, בסרטון מציג ארגון הטרור יכולות הגעה לשורת מטרות בצפון, בין אם נמל חיפה, תשתיות אנרגיה ואפילו אזורי מגורים אזרחיים.

WhatsApp Video 2024-06-18 at 16.32.34
WhatsApp Video 2024-06-18 at 16.32.34| צילום: סרטון חיזבאללה.

בסרטון שפרסם ארגון הטרור ניתן לראות צילום אווירי של מרחבים גדולים של אזור הקריות, חיפה ונמל חיפה. הרחפן נראה שנע על פני שטח גדול ובמשך זמן לא מבוטל ללא כל איום על ידי כוחות הביטחון הישראלים.

הרחפן צילם מקרוב תשתיות קריטיות רבות כמו נמל חיפה ואזור הקריות בו ממוקמות תשתיות אנרגיה נרחבות של מדינת ישראל.

חדשות סרוגים

מדובר ככל הנראה בצעד המרחיק לכת ביותר שחיזבאללה ביצע עד כה, למרות שלא נעשה שימוש ברחפן ככל הידוע על מנת לתקוף מטרות ארגון הטרור מציג איום ישיר על תשתיות קריטיות של מדינת ישראל בעזרת כלי נשק שנראה כעקב האכילס ההגנתי של צה"ל בחודשים האחרונים.

תגובות

3
3
מיכה
18.06.24

צילומי רחפן . אכן , צילומים של הצפון אבל הם לא בוצעו ע"י רחפן של חיזבאללה . הם נמסרו לו ע"י גיס חמישי ישראלי שפועל בישראל.

2
יימח שמם
18.06.24

וואו, איך לא שמו לב לזה???? ממש מפחיד

1
מיכה
18.06.24

זה לא רחפן של חיזבאללה . אלו צילומים שנמסרו לחיזבאללה ע"י הגיס החמישי בשמאל הישראלי .