איש התקשורת ינון מגל בביקורת נגד הרמטכ"ל. בציוץ שהעלה בחשבון ה-X שלו, התייחס מגל לדבריו של רב אלוף הרצי הלוי על גיוס החרדים וכתב: "איך תכפה על הכשלונות המהדהדים שלך?! אה, זה פשוט: תצטרף לקמפיין על הראש של החרדים ותזכה לחיבוק תקשורתי".
במהלך הערכת מצב שקיים היום במרכז רצועת עזה אמר הרמטכ"ל: ״אנחנו רוצים להרחיב את הבסיס כמה שיותר ממי שמגיע להתגייס. אני אומר לכם שיש הזדמנות לשינוי גם בחברה החרדית, לא מספיק רחב, אבל יש רצון לשינוי. אנחנו רוצים ללכת קדימה לא כי זה יפה, קודם כל כי צריך. גדוד שנקים היום, שמחזיק גזרה בבקעת הירדן, מחזיק גזרה ביהודה ושומרון, מחזיק פה גזרת הגנה".
"גדוד חרדי מוריד תעסוקה של אלפי אנשי מילואים"
הלוי המשיך והדגיש את החשיבות בשילובם של החרדים: "כל גדוד כזה סדיר, שאנחנו מקימים, חרדי, הוא מוריד לנו תעסוקה של אלפי אנשי מילואים רבים מאוד בזכות סדיר חובה. וזה עכשיו צורך מובהק, ולכן אנחנו מאוד מעודדים את זה, ואנחנו רוצים לעשות את זה נכון".
לדבריו: "אנחנו רוצים לעשות את זה בטוב. מהצד השני דברו עם האנשים. זו זכות. אנחנו מגנים על המדינה. עכשיו, אנשים עושים את זה, ואני יודע שזה קשה, אגב זה טבעי לגמרי, מי שכבר קרוב לשמונה חודשים לקצת הפוגות. לא בבית, והוא איש מילואים והוא באזרחות ועבודה ומשפחה וכל הדברים מסביב, זה לא מובן מאליו. מהצד השני אנחנו חייבים את זה קדימה. אני רוצה שתדעו ותאמרו את זה, אנחנו במאמץ גדול לדאוג לתנאים של האנשים״.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
אבנר
ינון מגל מוכיח שהוא בוגד הפועל נגד צהל נגד החיילים נגד אנשי המילואים. לסלק את ינון המסית והבוגד
19:11 16.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיכה
האדון מגל איבד את אמוני בו. בעת מלחמה לא עוסקים במתן ציונים למנהלי המלחמה . ערוץ 14 , מתחיל להיות דומה ליתר הערוצים. חבל .
19:07 16.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר