אם זללתם בשבועות את כל האוכל שתכננתם להשאיר לארוחה בשבת, ועכשיו אתם נאלצים לבשל שוב, אל דאגה. הנה מתכון קליל במיוחד לתפוחי אדמה בסגנון ניו אורלינס, שלא ידרוש מכם יותר מידי.

מצרכים

3-4 תפוחי אדמה

2 כפות שמן זית

מלח

3 כפות (לפחות) תבלין קייג’ן

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים או לפרוסות צ’יפס עבות ומכניסים לשקית “קוקי”. מוסיפים שמן זית, מלח וקייג’ן (בנדיבות), סוגרים את השקית, ומנערים עד שכל תפוחי האדמה נצבעים באדום. מחוררים באמצעות קיסם או מזלג כמה חורים זעירים ומכניסים לתנור ל-45 דקות.

המתכון באדיבות  המותג 'קוקי'.