חדשות

דיווח סעודי: פרטים חדשים על מבצע החילוץ בלב עזה

העיתון הסעודי "אל-ערביה" טוען כי פרטים חדשים ממבצע חילוץ החטופים חשפו כי חלק מלוחמי הימ"מ התחפשו לנשים בדרכם ליעד וכי בבית שהוחזקה בו נועה ארגמני היה רק שומר חמוש אחד באותו יום

הכוחות בזמן החילוץ (דובר צה"ל)
הכוחות בזמן החילוץ (דובר צה"ל) | צילום: הכוחות בזמן החילוץ (דובר צה"ל)

דיווח ברשת החדשות הסעודית "אל-ערביה" טוען לחשיפת שורת פרטים חדשים ממבצע "ארנון" לחילוץ החטופים ברצועה מידי חמאס, חלק מהלוחמים התחפשו לנשים, השמירה בבית בו החוזקה נועה ארגמני הייתה מעטה באותו היום.

על פי הדיווח של העתיון הסעודי, חלק מלוחמי הימ"מ בצוותי החילוץ התחבאו לנשים במטרה להיטמע באוכלוסייה המקומית יותר בקלות, הלוחמים הגיעו למקום ברכבים אזרחיים מוסווים.

בנוסף טוענים בדיווח כי המבצע לחילוצה של נועה ארגמני היה פשוט בהרבה ממבצע החילוץ של שלושת החטופים הנוספים, שכן באותו יום היה רק שומר חמוש אחד בבית בו הוחזקה בניגוד לימים אחרים.

עוד נטען כי החטופים הגיעו לישראל במסוקים נפרדים כתוצאה מעיכוב בחילוץ שלושת החטופים הגברים, אשר לקח יותר זמן והיה יותר מורכב מבחינה צבאית.

תגובות

9
8
אתי לוי
10.06.24

שימותו העזתים...

7
ד''ר מה ניהיה
10.06.24

ממליץ בחום להעסיק אדם שיעשה הגהה לכל מה שאתם מפרסמים. כמות הטעויות פשוט לא עושה חשק לקרוא....

1
פרדי
11.06.24

צודק 100 אחוז.הם לא ברמה גבוהה.מה לעשות.

6
עלי עבדאללה סאלח
11.06.24

מה אתם מתלוננים על טעויות,הם מצטטים עיתון סעודי הטעויות במקור.