חדשות

קרע נוסף בממשלה: שר הפנים ארבל יוצא על נתניהו

שר הפנים משה ארבל מצטרף לראש עיריית קרית שמונה ותוקף את נתניהו: "ההחלטה למדר את ראש העיר, מעידה על שיקול דעת לקוי וחוסר ממלכתיות בזמן מלחמה"

שר הפנים ארבל ((צילום: חיים גולדברג\פלאש 90))

לאחר שראש עיריית קרית שמונה אביחי שטרן, תקף את ראש הממשלה בנימין נתניהו, שהגיע הבוקר (רביעי) בחשאיות לעיר שעברה הצתות רבות מבלי לקרוא לו, כעת גם שר הפנים משה ארבל מצטרף לקריאה ותוקף את נתניהו.

"בשביל הממשלה הזו – הכל הצגה. פייק של אכפתיות. רה"מ הגיע ל"סיור" רושם בצפון והקיף עצמו בשחקנים בכדי לחזק את מעמדו הליכודי", כתב שטרן. ארבל הגיב: "החלטת צוות לשכת ראש הממשלה למדר את ראש העיר קריית שמונה אביחי שטרן מהסיור שהתקיים בעיר מעידה על שיקול דעת לקוי וחוסר ממלכתיות בזמן מלחמה. מצופה מראש הממשלה להתנער מהתנהלותם השגויה".

ראש עיריית קרית שמונה זועם על נתניהו: "הכל פייק"

כזכור, מוקדם יותר היום נתניהו, ביקר במחנה 'גיבור' שבקרית שמונה. קיבל סקירה על תמונת המצב המבצעית, האירועים האחרונים בגזרה, ניהול קרב ההגנה והפעולות הנעשות להגנה יישובי ותושבי הצפון.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

15
בחרדה
05.06.24

ארבל הקול השפוי

הצטרפו אלינו