לאחר שראש עיריית קרית שמונה אביחי שטרן, תקף את ראש הממשלה בנימין נתניהו, שהגיע הבוקר (רביעי) בחשאיות לעיר שעברה הצתות רבות מבלי לקרוא לו, כעת גם שר הפנים משה ארבל מצטרף לקריאה ותוקף את נתניהו.

"בשביל הממשלה הזו – הכל הצגה. פייק של אכפתיות. רה"מ הגיע ל"סיור" רושם בצפון והקיף עצמו בשחקנים בכדי לחזק את מעמדו הליכודי", כתב שטרן. ארבל הגיב: "החלטת צוות לשכת ראש הממשלה למדר את ראש העיר קריית שמונה אביחי שטרן מהסיור שהתקיים בעיר מעידה על שיקול דעת לקוי וחוסר ממלכתיות בזמן מלחמה. מצופה מראש הממשלה להתנער מהתנהלותם השגויה".

כזכור, מוקדם יותר היום נתניהו, ביקר במחנה 'גיבור' שבקרית שמונה. קיבל סקירה על תמונת המצב המבצעית, האירועים האחרונים בגזרה, ניהול קרב ההגנה והפעולות הנעשות להגנה יישובי ותושבי הצפון.