חדשות

האח השכול: "טקרטור חשוב יותר למדינה מאחי"

הלילה נגנב שופל צבאי בבקעת הירדן סמוך ליריחו, בחצות התגלתה התקרית ולפנות בוקר הוטל כתר על העיר יריחו. אחיו של החייל שנהרג בשכם בשבוע שעבר זעק על העוול: "על הרצח של אחי לא הוטל כתר על שכם, הטרקטור חשוב יותר למדינה מחייל"

האח השכול: "טקרטור חשוב יותר למדינה מאחי"
צילום: (צילום: דוד כהן, פלאש 90)

מתחת לאף של כוחות צה"ל, ערבים גנבו הלילה שופל צבאי מאזור גבול ירדן בואדי עוג'ה בדרום בקעת הירדן. האירוע התגלה בסביבות 12 בלילה אך רק הבוקר הוטל כתר על יריחו כדי לחפש את השופל.

הגנבים עקרו באמצעות השופל את השער של המובלעת ונסעו מערבה, לפי החשד לאזור יריחו. רק בשעות הבוקר הוטל כתר על יריחו. מדובר בשופל צבאי גדול שאי אפשר להסתירו בקלות, למרות שהצבא הטיל כתר על העיר, אין עדיין קצה חוט לאיתור השופל הצבאי.

אריה יואלי

אחיו של הלוחם כפיר אליה הלל ז"ל שנהרג בפיגוע דריסה בשכם בשבוע שעבר זעק על העוול שנעשה: "על הרצח של אחי לא הוטל כתר על שכם. מעניין שטרקטור חשוב למדינה יותר מחייל".

לאחר הרצח של שני הלוחמים בשכם לא הוטל סגר על שכם על מנת לתפוס את המחבלים, תושבים חסמו בצורה עצמאית בגופם את הכניסות לשכם, לאחר שדרשה זאת האם השכולה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות