חדשות

צה"ל תוקף בלבנון: חיסול ליד צידון; תקיפה בבקאע

צה"ל תוקף בלבנון. בצהריים דווח על חיסול ממוקד של מחבל באזור צידון. גופה אחת חולצה מרכב בוער. תקיפה נוספת התרחשה בבקאע - 20 קילומטר מהגבול עם ישראל

צה"ל תוקף בלבנון: חיסול ליד צידון; תקיפה בבקאע
צילום: התקיפה ליד צידון

ישראל במלחמה היום ה-241. צה"ל מחדש את התקיפות נגד מחבלי חיזבאללה, לאור התגברות הירי הרקטי ושילוח הכטב"מים אתמול.

בצהריים דווח על חיסול ממוקד של מחבל באזור צידון. כלי טיס ירה טיל לעבר הרכב בו נסע המחבל בגזרה המערבית של דרום לבנון כ-50 קילומטרים מראש הנקרה ו-35 קילמוטרים ממטולה. הרכב נפגע והחל לעלות באש. הלבנונים הצליחו לחלץ גופה אחת מתוך הלהבות.

חיסול בצידון
חיסול בצידון| צילום: (חיסול בצידון)

כשעה לאחר מכן דווח על תקיפות ישראליות בבקאע – בקעת הלבנון, בחלק הצפוני יותר של לבנון – כ-20 קילומטרים מהגבול עם ישראל.

חדשות סרוגים

אתמול שיגר חיזבאללה כטב"מים לעבר נהריה, אחד מהם התפוצץ בחוף הים וגרם לדליקה, בנוסף שיגר רקטות לעבר רמת הגולן ומרגליות, מה שגרם לשריפות ענק בשני מוקדים.

תגובות