חדשות פוליטי מדיני

אחרי גל הפרישות: מועמד חדש במפלגת הציונות הדתית

מקורבו של שר האוצר בצלאל סמוטריץ' צפוי לעשות את צעדיו הראשונים בפוליטיקה הארצית. בסביבתו כבר החלו להחתים חברי מרכז על טפסי התמודדות רשמיים

סמוטריץ' (חיים גולדברג/פלאש90)

מנכ"ל מועצת יש"ע, עומר רחמים, צפוי לעשות את צעדיו הראשונים בזירה הפוליטית המפלגתית הרשמית ונערך להתמודדות במסגרת הבחירות הפנימיות של מפלגת הציונות הדתית, כך מפרסם הערב (שני) כתב הכנסת של ערוץ i24NEWS, עמיאל ירחי.

רחמים נחשב לאורך השנים למקורב מאוד לשר האוצר ויו"ר מפלגת הציונות הדתית, בצלאל סמוטריץ'. מקורות פוליטיים בתוך מפלגת הציונות הדתית מסרו כי מאחורי הקלעים סביבתו הקרובה של רחמים כבר החלה לפעול באופן אקטיבי לקראת המהלך, ואנשיו מחתימים בימים אלו חברי מרכז מפלגה על טפסי התמודדות רשמיים מטעמו כדי להבטיח את כניסתו למרוץ.

עומר רחמים מונה לתפקיד מנכ"ל מועצת יש"ע לאחר שורת תפקידים ציבוריים, ובהם שימוש כיועץ בכיר לסמוטריץ' במשרדי הממשלה השונים. כעת, נראה שהוא מבקש לתרגם את השפעתו מאחורי הקלעים ובתחום ההתיישבות למושב רשמי במשכן הכנסת.

מטעמו של מנכ"ל מועצת יש"ע עומר רחמים טרם נמסרה תגובה בנושא.ארצית

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

12
אורח
לפני 5 ימים

הלוחמים מהציונות הדתית וכל בוחרי הציונות הדתית תפסיקו להסס עליכם לבחור ציונות דתית אחרת נקבל אוסלו-2 ואת הפשיסטים ממפלגת הדמוקרטית🙉 סמוטריץ הצליח בגדול באוצר ובזמן מלחמה... והרחיב את ההתיישבות ביהודה ושומרון מה שלא עשו ממשלות בעבר...! מי שלא בוחר בציונות הדתית בוגד בהתישבות ביהוד ושומרון...!

הצטרפו אלינו