חדשות בעולם

מכה קשה לבריטניה: סקוטלנד, ויילס ואירלנד דורשות עצמאות

אחרי שהאשימה את ישראל בכיבוש: מכה מדינית דרמטית לבריטניה, חברות הממלכה המאוחדת דורשות עצמאות מלאה והתנתקות מלאה מהממלכה

לאחר שהממשלה הבריטית תקפה את ישראל, הגדירה אותה ככוח כובש ודרשה לשמר את 'זכות הפלסטינים למדינה עצמאית', שלושת חברות הממלכה המאוחדת סקוטלנד, צפון אירלנד, ו-וויילס דורשות עצמאות.

שלוש מתוך ארבע חברות בממלכה האנגלית המאוחדת דורשות עצמאות והכרה רשמית כמדינות, במהלך מתואם שצפוי לבחון את הצהרותיהם האחרונות של הבריטים בנושא הפלסטיני.

הודעה משותפת שפורסמה בהכרזה מיוחדת על ידי סקוטלנד, ויילס וצפון אירלנד דורשת עצמאות מדינית רשמית לכל שלושת המדינות וסיומה של 'אנגליה הגדולה' (Great Britain).

בהכרזה משותפת דרשו שלושת הממלכות החברות את סיומו המוחלט של המודל הבריטי הקיים והביעו את רצונם לעצמאות מלא מהממלכה. על פי פרסומים בעיתונות האנגלית, לאורך השבועות האחרונים קיימו ראשי החברות בממלכה שורה של דיונים חשאיים, וחתמו היום על ההצהרה המיוחדת.

בהודעתם כתבו ראשי המדינות: "עתידנו איננו עוד בממלכת אנגליה הגדולה, הוא באיחוד האירופאי, או בדרכים עצמאיות. אנו קוראים לממשלה הבריטית להתכונן לשינויים הנדרשים בנושא ולשינויי החוקה הצפויים בכל אזור".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

8
אורח
לפני 4 ימים

Now we will see them talking about the occupation... Before you comment to us, correct yourselves. How God gives each person his reward.

הצטרפו אלינו