עבור פעילים למען זכויות בעלי החיים, איש לא עשה את העבודה קלה כל-כך כמו הילד הזה: לואיס אנטוניו, ילד בן שלוש שאמו הכינה לו מאכל העונה לשם ניוקי תמנונים, שואל בתמימות למה היה צריך לחתוך את התמנון, והאם הראש שלו עדיין במים.
אמו עונה: "חתכו אותו כדי שנוכל לאכול אותו, אחרת היינו צריכים לבלוע את כולו".
הילד: "אבל למה?"
האם: "בדיוק כמו שחותכים פרה או תרנגולת…"
הילד מנענע בראשו מצד לצד: "אבל אף אחד לא אוכל תרנגולת. זה בעל חי. תמנונים הם בעלי חיים, דגים הם בעלי חיים, פרות הם בעלי חיים. כשאנחנו אוכלים בעלי חיים הם מתים. למה? אני לא אוהב שהם מתים".
האם, נרגשת מהמסקנה המפתיעה של ילדה הקטן, אומרת: "אז אנחנו לא הולכים לאכול אותם יותר".
הילד מסכם: "אלה בעלי חיים. צריך לשמור עליהם, לא לאכול אותם".
[[[https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LW1czYXFYJQ]]]





תגובות
אהבלים! זאת פרסומת עלובה של הצמחוניים! אחרת איך האמא ידעה בדיוק לצלם עכשיו?!?!? חרטא!! לקחו ילד מוכשר שיודע לשחק תו לא! גם הדו שיח מבויים מראש, מכוון את הילד. מה אכלתם תלוקש הזה??
תשובה לאיילת שהיא אולי אהבלה האמא לא לקחה את המצלמה דווקא בשביל זה, היא רק העלתה דווקא את זה לרשת כי זה מיוחד. אם לא הבנת - היא מצלמת את השיחות שלהם הרבה, ואת השיחה הזאת ההעלתה. כל דבר שעושה לך יסורי מצפון הוא מבוים?
תשובה לאפי שהוא אולי אהבל מה קשור החשד שלה שמדובר בזיוף לייסורי מצפון? כל טענה שלא מסתדרת עם הדעה שלך בהכרח נובעת מתוך אינטרסנטיות? האם כשאתה אוכל עגבנייה גם לך יש ייסורי מצפון? משום מה האם שכחה להסביר לילד שגם התפו״א היה חי לפני שרצחו אותו ושמו לו בצלחת.