חדשות

ש"ס במסר ללפיד: מעוניינים בשותפות

בש"ס רומזים על נכונות לפשרה בעניין הגיוס, כדי לאפשר שותפות קואליציונית עם יש עתיד. הם מבקשים מלפיד שיתגמש אף הוא.

ש"ס במסר ללפיד: מעוניינים בשותפות
צילום: אחדות זמנית בש"ס (פלאש90)

גורמים בש"ס פנו במסר לתנועת יש עתיד: אנו מעוניינים בשותפות, אז אנא, אל תטפסו על עץ גבוה מדי.

בש"ס רומזים שבהידברות בין שתי המפלגות אפשר יהיה להגיע לנוסחה מוסכמת בנושא הבוער: גיוס בחורי הישיבות.

יהדות התורה, כפי שדיווחנו אתמול, הודיעה כי היא מסכימה למתווה יעלון אך לא למתווה לפיד. ש"ס הודיעה כי היא מוכנה לקבל חלקים ממתווה לפיד, אך לא לקבל אותו במלואו. גם במתווה של לפיד יש חלקים שאפשר לקבל, אומרים בש"ס. אפשר להגביר גיוס בקרב תלמידי הישיבות או להפנותם לשירות אזרחי. אבל לא שצה"ל יקבע מי יגוייס ומי לא.

כך או כך, ש"ס מביעה רצון להתפשר כדי ללכת יחד, ומבקשת מלפיד שגם הוא יתגמש, כדי לאפשר שותפות.

תגובות

6
6
עמוס
30.01.13

הרב עובדיה נכשל ראיתי שסניקים שחזרו לכיפה הסרוגה . יש !

5
עמוס
30.01.13

אם שס מעונינת בשותפות שיעברו לכיפה סרוגה לכפר על דרכם זו הדרך לתיקון דברי הרב עובדיה על הבית היהודי. שיעברו לכיפה שחורה םסרוגה וקבלו עליהם להיות חרדלים ציוניים . הרב ראובן אלבז ורבי אמנון יצחק יחזירו בתשובה לציונות הדתית גם את החרדים . די לגלות ותרבות הגלות . אדמורים מתבקשים להיות חלוצים ולאמץ את משנת החרדלים ובא לציון גואל .

4
יניב
30.01.13

ואני ראיתי שסניק הרב עובדיה לא אשם אנשים שהוא בוטח בהם הם מסלפים ומשקרים לו ומנצלים את האמון שלו בהם הצער שהם גורמים לו ולרב אמנון יצחק ולעוד אנשים הוא לאין שיעור וגם מה שקרה לרב עובדיה הוא בגללם וכמו שאמר הרב אמנון יצחק: כולם לא ינוקו וכולם..