חדשות

בוז'י בנאום חייו: "לא אצטרף לקרקס הזה"

יו"ר האופוזיציה המיועד ח"כ יצחק הרצוג נתן נאום חריף וחזק נגד נתניהו ואמר לנתניהו: "הקמת קרקס. ממשלת חטוף כפי יכולתך" ואיים: "אם תרים יד על בג"ץ תמצא אותי מולך ומחנה גדול מאחורי"

בוז'י בנאום חייו: "לא אצטרף לקרקס הזה"
צילום: נאום טוב של הרצוג (יצחק הררי/פלאש90)

יו"ר האופוזיציה יצחק (בוז'י) הרצוג נתן היום נאום חזק וחריף נגד ראש הממשלה נתניהו, לפני השבעת הממשלה החדשה.

"יום השבעת ממשלה חדשה הוא בדרך כלל יום חג לדמוקרטיה ולמדינה. לצערי היום איננו יום חג ושמחה. העם מביט בממשלה זו אינה הממשלה שהעם רצה וגם לא הממשלה שחצי העם רצה. השותפים הטבעיים כייסו אותך. הקמת קרקס. ממשלת חטוף כפי יכולתך, על חודו של קול. למטרה אחת – שתמשיך ותשרוד בכיסא ראש הממשלה. זו ממשלה בלי חזון, בלי קווי יסוד אמיתיים, בלי תוכנית עבודה, בלי תקווה", אמר הרצוג שנשמע כריזמטי ורענן.

"הבחירות מאחורינו. נותרנו לאסוף את השברים. מופע ההיסטריה שלך ביום הבחירות לא יישכח. הסתה והמדנים כנגד 20% מאזרחי המדינה יישארו צלקת מבישה. השמעת דברים שאסור לרא ממשלה לומר לאזרחי ישראל. התנצלת מהפה ולחוץ. מההדר הבית"רי לא נותר רגב על רגב. זאב ז'בוטינסקי היה מתביישים מנחם בגין. ניצחת בכל מחיר והקמת ממשלה בכל מחיר, הכל כדי שתישאר על הכיסא עוד ועוד ועוד ואחריך המבול", הוסיף והצליף הרצוג בנתניהו.

לשר האוצר המיועד משה כחלון, אמר הרצוג "שים לזה סוף כבר בהתחלה". ובסוף דבריו הוסיף הרצוג איום כלפי נתניהו: "אם תרים יד על בג"ץ תמצא אותי מולך ומחנה גדול מאחורי. אם תרים יד על התקשורת שבגין שמר על עצמאותה, תמצא אותי מולך ואם תרים יד על מיעוטים ותדבר אליהם כפי שדיברת לפני פתיחת הקלפיות, לא ניתן לך לפגוע במורשת הנביאים".

תגובות

4
4
עדי
14.05.15

אדם ששומר על זכות השתיקה לא יכול להגן על בית המשפט

3
חצוף!נדרסו היום 4 יהודים ע"י ערבי ימ"ש,ו
15.05.15

נדרסו שוב יהודים ע"י ערבי ימ"ש- בוזי- מה עשית בנידון אם הייתה פה ממשלה שאכפת לה מעם ישראל , היו מכריזים על מצב חרום, כל כמה ימים פיגוע דריסה, והם מתחבקים שם בכנסת הפרוצים

2
ניסים
15.05.15

איזה מחנה מאחורי בוז'י- ? הפסדת את הבחירות די נמאס -ההשמצות -וכל המילים הבוטות זה לא לכבוד מפלגת העבודה. נקווה שמישהו יותר טוב וראוי ממפלגת העבודה יחליף אותך. בוז'י תפסיק להתבכיין- כאילו שאתה מבקש רחמים..

1
אלון
15.05.15

בוזי מנסה לצייר תמונה כהמושיע כהוא בעצם השרמוטה ממריד את הערבים ממריד את כחלון חתיכת חלאה מעניין מה היה אומר אם היו אומרים את מה שאמר במקרה שהוא היה אמור להיות ראש