
חברת הקבינט המדיני - בטחוני, השרה אורית סטרוק, חשפה הבוקר את השיחה שלה עם ראש הממשלה בנימין נתניהו בשבת זכור לפני התקיפה של ישראל באיראן.
בראיון לרדיו 'גלי ישראל' התייחסה סטרוק גם להצטרפות חיזבאללה למלחמה, ואמרה: "אני לא מופתעת מהצטרפות חיזבאללה למערכה. איראן בנתה את הפרוקסי הזה במשך שנים ובמובנים מסוימים הם לא יכלו שלא להצטרף. אני בטוחה שגם חיזבאללה יצטערו מאוד על הרגע הזה. זה הולך להיות הרבה יותר מעוד תגובה, אני לא אפרט, אבל לבנון תשלם".
לאחר מכן סיפרה סטרוק: "כשראש הממשלה התקשר אליי ואמרתי לו שזה מתאים כך שזה קורה ב'שבת זכור' בה אנו קוראים על מחיית עמלק, הוא ענה לי: 'הפעם אנחנו לא רק זוכרים וקוראים, הפעם אנחנו עושים'".
רק בהנהגת נתניהו, הגאון הצבאי והמדיני שכבר ר י ס ק לא רק את הגרעין האיראני ואת יכולותיה ההגנתיות, אלא גם את חמאס , חיזבאללה, סוריה ואסד ואת החותים - ובדרך ל ס ו פ ם!!