צה"ל השמיד תשתיות טרור ברצועת עזה וחיסל בהכוונת שב"כ בכירים ופעילים מארגוני הטרור השונים, ביניהם ראש הזרוע הצבאית של "ועדות ההתנגדות העממית" ברפיח

דובר צה"ל מדווח כי צה״ל ממשיך לתקוף כל העת ברחבי רצועת עזה. במהלך היממה האחרונה צה"ל, בהכוונת שב"כ, השמיד מאות תשתיות טרור של חמאס, מתוכן עשרות שנתקפו בשכונת ס'געיה. מאות תשתיות הטרור שהותקפו כוללות עמדות שיגור טילי נ"ט, פירי מנהרות, תשתיות מודיעין, חמ"לים מבצעיים ומפקדות נוספות. לצד זאת, הותקפו עשרות עמדות שיגור טילי מרגמות שרובן הושמדו באופן מיידי לאחר ששיגרו לעבר ישראל.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(תיעוד תקיפות צה"ל, צילום: דובר צה"ל)

חיסול ראש הזרוע הצבאית ברפיח וחברת הלשכה המדינית בחמאס

עוד נמסר כי במהלך הלחימה, חוסלו שורת פעילים המשתייכים לכוח הנח'בה של חמאס, שהוביל את הפשיטה האכזרית ליישובי עוטף עזה – ומעל לעשרה מחבלים חוסלו בתקיפה ממוקדת של מטוסי קרב.

מטוסי קרב של צה״ל, בהכוונת מידע מודיעיני של שב"כ, חיסלו את ראש הזרוע הצבאית של ארגון הטרור "ועדות ההתנגדות העממית" ברפיח, ראפת חרב חסין אבו הלאל.

הפלסטינים מדווחים ברדיו אלאקצא המזוהה עם חמאס על מותה, ייתכן מתקיפות צה"ל הלילה, של חברת הלשכה המדינית של חמאס, ג'מילה א-שנטי. ג'מילה הייתה בעבר חברה בפרלמנט הפלסטיני וייסדה את קבוצת הנשים של חמאס.

מאז שנת 2021, נבחרה להיות חברת הלשכה המדינית של הארגון, ג'מילה היא האישה הראשונה בתפקיד בארגון חמאס.