כתבת CNN כריסטיאן אמנפור מתנצלת בפני ליאו די שאיבד את בנותיו ואשתו בפיגוע הנוראי בכביש 90.
במהלך השידור על המקרה הנורא אמרה כתבת CNN כי מדובר ב'קרב יריות'. אב המשפחה ליאו אמר כי אם לא תתנצל הוא עתיד לתבוע אותה על האמרה הקשה. כעת, מתנצלת הכתבה וטוענת כי התבלבלה ואמרה כי טעתה שהתייחסה למקרה כקרב יריות כאשר התכוונה לאירוע ירי. הכתבת שלחה מכתב התנצלות לאב ליאו בו התנצלה על המקרה, אך בחרה להתנצל גם בתוכניתה.
במהלך תוכנית הראיונות המצליחה שלה 'אמנפור' התנצלה הכתבת ואמרה: "בעשירי לאפריל התייחסתי לרצח של הישראליות לוסי די ומאיה ורינה די. במהלך הריאיון אמרתי כי הם נהרגו בקרב יריות במקום באירוע ירי, כתבתי לרב די על מנת להתנצל ולוודא כי הוא יודע שאנו מתנצלים על כל הכאב שגרמנו לו".

ההתנצלות מגיעה לאחר לחץ רב על הרשת האמריקאית ובעיקר על הכתבת הותיקה. לאור האמירה הקשה אמר ליאו די כי אם הכתבת לא תתנצל הוא יתבע אותה ואת הרשת בסכום כסף רב על פגיעה ועל הטעיית הציבור. אמנפור, כתבת ותיקה של חברת החדשות האמריקאית היא המגישה של תוכנית ראיונות הלייב 'אמנפור' הנקראת על שמה. לאורך השנים סיקרה אירועים חשובים רבים ועסקה רבות בישראל. בין היתר ראיינה אמנפור אנשי ציבור חשובים כדוגמת נפתלי בנט, ראש הממשלה לשעבר.
ברשת CNN מיהרו להגיב למקרה ולתקן את המצב לאחר שנרשמו קריאות רבות ונזעמות נגד התייחסותה המוטה והפוגענית של אמנפור למקרה הרצח הנתעב והצגתו כקרב יריות בין שני צדדים, כאשר בפועל מדובר היה בפיגוע רצחני בו המחבל ירה בבנות משפחת די ואף חזר לוודא הריגה.





תגובות
"התבלבלה"..... נו, באמת.
ההתנצלות שווה כמו התנצלות ''מוצצי הדם''... למה לא קורה להם אף פעם שהם צריכים להתנצל לאנשי הטרור?
אישה רעה ואכזרית. אייך אפשר ככה לכבס מילים וללכת לישון בשקט. חייב לתת לה תביעת ענק
כרגיל כל המתלהמים ,גלית גוטמן מירי מסיקה הדימוסים למינהם ראש האופוזיציה כולם כתבת הCNN כולם מלכלכים ומטנפים וגורמים לנזק ומילה אחת פותרת להם את הבלגן וזה ממשיך כי אין אין מי שיעצור את הזבל הזה וראש האופוזיציה הוא דוגמא שלילית ביותר
בול!! צריך לתבוע אותם בלי הנחות, ואז ילמדו לקח. די כבר עם הנחמדות.