הרס כרמי הזיתים בגוש שילה של החקלאי חן בן אליהו החל לפני שעה קלה. מאות שוטרים וכלי הרס נפרסו באזור, והציבו מחסומים כדי למנוע מתושבים להגיע למקום ולעכב את ההרס.

חברת הכנסת לימור סון הר-מלך מעוצמה יהודית הגיעה למקום לפני זמן קצר בנסיון לעצור את עקירת הכרמים: "זהו הרס מביש, אנטי ציוני ואנטי מוסרי שמבוצע בעקבות פסק שבג"ץ שנשען על "צו שימוש מפריע" – צו דרקוני שמופעל כנגד יהודים בלבד", תקפה סון הר-מלך.
לדבריה: "מדובר בצו שזכה לביקורת חריפה ביותר על ידי השופט אדמונד לוי ז"ל, והיה לעבור מן העולם כבר לפני שנים – קל וחומר בממשלת הימין הנוכחית. "העוול זועק שבעתיים, שעה שבתי חאן אל אחמר עליהם מוטל פסק בג"ץ עוד לא פונו ועומדים במשך שנים על תילם", הוסיפה סון הר-מלך.
"אני קוראת מכאן לשר הביטחון יואב גלנט להורות על עצירת ההרס ולבטל במיידי את הצו הגזעני מכוחו מבוצע הפינוי, כך שהיסוד המשפטי לפינוי ייעלם. זה בידיים שלך ומוטל עליך לעצור את הפשע הזה", אמרה.
בשלב מסויים ולאחר שחסמה את הטרקטור בגופה, ארבעה שוטרים אחזו ידיים וכיתרו אותה. רק אחרי מספר דקות ואחרי שהפעילה כוח, סון הר מלך הצליחה להשתחרר.
תגובות
מה קורה בן גביר? אתה רדום והחלאה הזבל שבתאי מכניס לך אצבעות לשתי העניים,תוריד את הזבל הזה ואת כל הטינופות השמאלנים מהמשטרה,
למה השיח הזה?במקום לפרגן לבן גביר על פועלו.איש שעושה לעם ישראל מהבוקר עד הלילה.
אלה שוטרים של איתמר,הוא הבטיח להוציא את מישמר הגבול מהשומרות,למה הוא מחכה?
האצבע גם בתוך העין שלך... בן גביר שכח משהו שהוא בובה של ביבי. לא באמת מחליט משהו בעצמו. רק מה שמשרת את המפעיל שלו.
הציונות הדתית המפוארת הפכה לבית משוגעים חבל
זה ביבי וגלנט. עזוב את זה שהם פועלים בשיטות שמאל. יש להם אינטרס להוציא רע את סמוטריץ' ובן גביר בעיני בוחריהם ולמנוע מהם לפעול. ככה הם מקטינים אותם בבחירות הבאות.
לעצור את האנרכיסטית הזו !!!!!
אימא שלך כלב מיתרומם כבר עצורה אתה בקרוב נידאג לצוות אותך עם שרקי האוכל,הוא אוהב חלאות כמוך ליטחון עד דק,והזבל האימא שלך בדרך לבית מישפט על עבודה במיקצוע העתיק, ומקוה שהיא תהיה עם עוד כלבות דומות לה בכלה נוה תירצה,
אתה חובב זית ערבי
אמא של יורם פח אשפה לבן נאור מחרבן על עצמך ועל אמא שלך יורם
אתה יכול לאכול חזיר היום אתה פח אשפה לבן נאור מחרבן על עצמך ועל אמא שלך פי אשפה
ארנכיסטית מי שהביאה אותך, חתיכת צואה צריך לנקות זיהומים כמוך
לעת עתה וכנראה באופן זמני, ישראל היא עדיין מדינת חוק. הרשות המבצעת עושה את המוטל עליה. חברת כנסת שקוראת לא לקיים פסיקת בגץ עוברת על החוק ולכן במקום לכתוב למה לא עוצרים אותה על פעילות בניגטד לחוק, מתלוננים שהרשות המבצעת עושה עבודתה