יו"ר הציונות הדתית, ח"כ בצלאל סמוטריץ', הגיב הבוקר (חמישי) בעקבות הפצת הסרטון שעלה אמש בערוץ כנסת, של נאומו בכנסת על הפצת הקורונה והסגר בחגי תשרי, תוך קשירתם לאירועי מצעד הגאווה בתל אביב.

"מישהו מנסה להתחבא מאחורי קטע חתוך מנאום כדי להחביא את כשלונו?", האשים בעוקצנות סמוטריץ'.

"היה נאום מצוין וחשוב"
סמוטריץ' מסביר: "טוב שמפיצים את הנאום שלי, אם יורשה לי, אני חושב שהיה נאום מצוין וחשוב. היו שורת אירועים שגרמו להתפרצות הנוכחית ולסגר שכנראה יוטל על כולנו בחגי תשרי וניתן היה למנוע – הפגנות הגדולות בבלפור, מסיבת ההדבקה ההמונית בתל אביב, נתב"ג, יציאה המונית אל טורקיה האדומה, אבל תראו, הס מלדבר בהיגיון כי הזכרתי את מצעד הגאווה".

"תודה לדובר האלמוני"
לטענתו, "התכנסות המונית היא שמפיצה את הקורונה, מטרת ההתכנסות לא משנה. מה שכן משנה זה חוסר האומץ והמנהיגות של בנט לקבל החלטות לא פופולריות ולהטיל מגבלות קלות על התקהלויות, מה שיביא על כולנו סגר בחגי תשרי".

וסיים ברמיזה: "כדאי מאד לראות את הדברים. תודה לדובר האלמוני שמפיץ את הסרטון החתוך (נסו לחשוב למי יש אינטרס כזה…), מקווה שכולם יראו את הסרטון ויכירו את כשלון הממשלה"
תגובות
סמוטריץ תמשיך - רק טוב אתה עושה לקהילה חכה למצעד הצנוע של להטבים דתיים, תהיה שם הפרדה לגברים ונשים....
תדבר,תדבר.אנחנו אבודים בלי החפירות שלך הגמד ששאג.
אה אתה מהקהילה? אתה מצוי אצל ,,,,,,,,כתרנגולת .
לחנן אה אתה מהקהילה? הלא אתה מושג הלכתי ביורה דעה, חתיכה נעשית נבלה
לתקוע תגידו..... כשאתם תוקעים ... שם למטה... איך אתם נמנעים מהריח? מהצחנה .. ???? איך אתם סותמים את האף? בטוח הקיאו עליכם פעם... לא???? איך אתם עוד גאים בזה? לא ניתן להבין מה גורם לכם להתגאות בגאווה בזאת? גועל נפש שלגאווה!
סמוטריץ תמשיך - אתה עושה שירות לקהילה היכנונו למצעד הצנוע גברים ונשים בהפרדה.....
סמוטריץ בא להקיא ממך
לצביקה בחסידות מבואר שבסוף הסטרא אחרא תקיא את הניצוצי קדושה שבלעה .זה מה שנקרא, להוציא בלעם מפיהם
להקיא עליך חולה נפש