לכבוד שבת: מתכון לסופלה מנצח, ואפילו ללא גלוטן! - סרוגים

לכבוד שבת: מתכון לסופלה מנצח, ואפילו ללא גלוטן!

הקינוח הכי קלאסי לכל ארוחה, הוא כמובן סופלה שוקולד. הוא פרווה, עשיר, אישי ומפנק. והמתכון הבא גם מתאים לכולם כי הוא ללא גלוטן!

לכבוד שבת: מתכון לסופלה מנצח, ואפילו ללא גלוטן!
  (צילום: שאטרסטוק)

סופלה הוא קינוח שתמיד בא בטוב. הוא בא במנה אישית וחגיגית, ופרווה, כך שמתאים לסיום כל ארוחה. אז לכבוד שבת, קבלו מתכון לסופלה שוקולד בקלי קלות, ואפילו ללא גלוטן!

מתכון לסופלה ללא גלוטן

מצרכים

250 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
30 גרם (3 כפות) אבקת קקאו
80 גרם (1/2 כוס+ כף) קורנפלור
5 ביצים
250 גרם (1/4 1 כוסות) סוכר לבן
כוס שמן

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-250 מעלות.
2. ממיסים את החמאה עם השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות תוך ערבוב בכל עצירה או מעל באן מרי (קערה המונחת מעל אדי מים חמים).
3. מוסיפים לשוקולד המומס תחילה את הסוכר ומערבבים.

עוד באותו נושא

5 מצרכים בלבד: מתכון למוס נוגט ממכר

4. שוברים לקערה את הביצים בזו אחר תוך ערבוב. לבסוף מערבבים פנימה את הקקאו והקורנפלור רק עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מחלקים את המסה לתבניות סופלה אישיות (אפשר גם חד פעמיות) ואופים בתנור שחומם כ-13 דקות.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו