בראיון הבוקר (שני) לכאן רשת ב', הודיע עורך הדין איתמר בן גביר כי הוא שוקל להגיש תביעה אזרחית על סך רבע מיליון שקלים נגד גילת בנט בעקבות הפוסט שכתבה אתמול ובו האשימה את פעילי עוצמה יהודית כי פרצו לביתה.
בן גביר אמר: "תתכבד הגברת בנט ותסביר לנו מה בדיוק היה, או שתסביר זאת לבית המשפט".

כזכור, אמש, בתגובה לטור שפרסם קלמן ליבסקינד ביום שישי בעיתון מעריב, בו תקף את התנהלות מפלגת 'ימינה', ולא חסך ביקורת מבנט, סמוטריץ' והרב רפי, פרסמה אשתו של נפתלי בנט, גילת, פוסט ארוך בפייסבוק בו ענתה לליבסקינד כי הוא לא מבין פוליטיקה.
הטור שנושא את הכותרת, "קלמן, תפסיק ללכלך", נפתח במילים "אני אשתף אותך, רק כדי לא לקבל בראש את הפגזים של "עוצמה". (שבעתי מהעבריינות הדוחה שלהם. כמו כשפרצו אליי הביתה בבחירות האחרונות, כדי להראות שהם יחצו גבולות אם צריך. שאבין שהם טרוריסטים לכל דבר ואפחד מהם)."
ממפלגת עוצמה יהודית נמסר בתגובה כי: "גילת בנט כנראה עברה קורס אצל רפי פרץ: איך לשקר בצורה הטובה ביותר. השקרים שלה מגיעים מאותה פטרונות, התנשאות ואליטיסטיות של בעלה נפתלי, וכמו שאר אנשי ימינה היא לא בוחלת בשום אמצעי כדי להכפיש את עוצמה יהודית".
"כדאי שגילת ובעלה יבינו שהציבור מאס בשקרים, והוא רוצה פוליטיקה ערכית ונקייה".





תגובות
לא מצביע ימינה ,בלית ברירה מצביע לחרדים הליכוד מפלגה מגדפת השם עם שר משכב זכר וביריונים מחללי שבת , מביא כבר עלינו קצף , לצערי נשאר רק חרדים בלית ברירה , ליהודי שומר מצוות
אלה שמסרבים לפסול את יזבק? אתה יודע שיהדות התורה מסרבת לפסול את המחבלת?
להצביע בסקרים עוצמה יהודית! כידוע הצבעה בסקרים, לא מבזבזת מנדטים. כולם להצביע בכל הסקרים רק לעוצמה יהודית. נראה מי יעבור את אחוז החסימה ומי יעלם מהחיים הפוליטים. זאת מחאה ציבורית נגד הנוכלים שרימו את כל הציונות הדתית!
בן גביר וחבורתו מוקצים מחמת מיאוס חבורה מופקרת ובלתי אחראית יהרסו את הכל העיקר שהאגו שלהם יבוא על סיפוקו
אליבא bb רק העם יחליט מי צודק כשבן גביר ויאיר הילד מחפשים כסף ונקמה, הם פונים לבית המשפט לברור האמת...כך נאה ויאה גם לראש הממשלה.
סקר מנדטים אין מה לעשות בן גביר בזבז המון קולות לימין כבר פעמיים הוא צריך לקחת אחריות ולפרוש ואני מקווה שהעם למד את הלקח ואם אנו לא רוצים ממשלת שמאל אין לנו את הפריבילגיה להמר אם בין גביר יעבור או לא
חבל שיתבזבזו קולות לימין כדאי שאיתמר יפרוש.
מי שמוקצה זה אביך הערבי שהיה מנקה בשכונה
למה בסקרים ? בבחירות !! מותר להגיד עליהם הכל, הם לא אליטה מתביישת במפלגה של הציונות ה"דתית"
צודק בן גביר אי אפשר לפזר השמצות חמורות כאלה בלי לתת את הדין
פריצה לבית של גילת עבור אנשי עוצמה היא באמת השמצה...אילו היה מדובר בשריפת בית - ניחא. אבל פריצה לפלפית, בלי הצתה והרס של ממש, לבית של בנט - ממש מעליב את אנשי עוצמה....