סקר מנדטים חדש שהתפרסם הערב (שני) בחדשות 10, מעלה כי פרישתו של אביגדור ליברמן השתלמה לו פוליטית, בעוד הנפגעים מאירועי השבוע האחרון הם יאיר לפיד ונפתלי בנט שמאבדים גובה.
על פי הסקר, שנערך על ידי קמיל פוקס, לו הבחירות היו נערכות היום הייתה מפלגת הליכוד בראשות בנימין נתניהו זוכה ב- 29 מנדטים. סה הסקר הרביעי ברציפות בו מפלגת הליכוד יורדת מתחת לרף 30 המנדטים.
עוד עולה מהסקר כי המפלגה השניה בגודלה היא מפלגת 'יש עתיד' בראשות יאיר לפיד שמקבלת 17 מנדטים. מפלגת המחנה הציוני בראשות אבי גבאי וציפי לבני מקבלת 14 מתחזקת מעט ומקבלת 14 מנדטים. במספר דומה זוכה גם הרשימה הערבית המשותפת.
מי שרושמת ירידה קלה מהסקרים הקודמים היא מפלגת הבית היהודי בראשות נפתלי בנט ואיילת שקד, שמקבלת בסקר 9 מנדטים. מפלגת ישראל ביתנו של שר הבטחון הפורש נוסקת ומקבלת 8 מנדטים.
עוד עולה מהסקר כי מפלגת מרצ מתחזקת ל-7 מנדטים, מפלגה חדשה בראשות חברת הכנסת אורלי לוי אבוקסיס מקבלת אף היא 7 מנדטים, מפלגת יהדות התורה- 6 מנדטים, כולנו בראשות משה כחלון- 5 מנדטים בלבד. את הרשימה סוגרת שוב מפלגת ש"ס בראשות אריה דרעי עם 4 מנדטים בלבד.





תגובות
עוצמה יהודית ואלי ישי חייבים להתאחד דחוף!!! כי הבית היהודי וליברמן הם לא ימין
ממשה עד משה פייגלין הוא סבור שלא קם כמוהו עצמה לא תתאחד לע"ד עם אף אחד. משה פייגלין משוכנע שהוא המנהיג שיושיע את עם ה', והקב"ה יצטרף אליו למפלגה כחבר בספסל האחורי
מה הקשר ביניהם? מ
צודק לגמרי אבל לא מספיק חייבים את שתיהן יחד עם זהות ותקומה. שיעזבו את הבית היהודי. מפלגה כזאת תהיה 5-6 מנדטים ותשמור על הליכוד והבית היהודי מימין.
נכון אבל בבלוק טכני
מה זה משנה? נניח ויעברו את אחוז החסימה ויקבלו 4 מנדטים. ממילא לא יתנו להם שום תפקיד ולא יתחשבו בדעתם. הזנב לא יכול לקשקש בכלב וחבורת הבטחוניסטים של מרזל בן גביר ואלי ישי שביחד לא השלימו 3 שנים בצבא יכולים להמשיך להפריח ססמאות.
לא ימין ולא אמין נעליים
ביבי לא שם עלינו ראש ממשלה 12 שנה ובמקום דרוך לא שלום טרור מתמשך בעוטף ביהודה ושומרון יוקר מחייה זוגות צעירים ללא בית גרים אם ההורים חקירות מה עוד נותר המדינה כבר על הפנים א שים אין להם מה לאכול ולחיות נורמלי במדינה הזאת ועוד רוצים את ביבי מדינה לא שפויה
ל-1 , התאחדו בבחירות אחרונות ולא עברו את האחוז החסימה
סקר שקר בלי זהות ועוצמה יהודית ,
אוקיי זה תגובה ממומנת במחנה יחד התחילו להתכונ ן לבחירות
נא לפרסם גם אם זה לא מוצא חן בעינכם תפרסמו זו מדינה דמוקרטית לדעות שונות
סקר פארש הסקרים הולכים לפי הרוח, אסור להאמין להם!