המחאות באיראן

חמינאי מעלה את הכוננות לגבוהה ביותר; טראמפ: "נכה בהם חזק"

מספר המתים הרשמי במחאות נגד המשטר האיראני עומד על כ-217 מפגינים. חמינאי הורה להעלות את רמת הכוננות במדינה לרמה הגבוהה ביותר בעקבות האיום על המשטר

עלי חמינאי (עלי חמינאי (שאטרסטוק))

המחאות באיראן ממשיכות ומשטר האייתולות נכנס ללחץ. מספר המתים הרשמי בהפגנות עלה ל-217 מפגינים, כאשר ההערכות הן כי מדובר על כמה מאות.

1000284118
1000284118| צילום: איראן, גופות הנרצחים בבתי החולים. ללא קרדיט.

אמש התייחס שוב הנשיא טראמפ למחאות באיראן ואמר כי המשטר בצרות גדולות וכי אם הם יפגעו במפגינים נכה בהם חזק: "אנחנו עוקבים אחר המצב בקפידה רבה. הצהרתי בתוקף שאם הם יתחילו להרוג אנשים כמו שעשו בעבר, נתערב. נכה בהם חזק מאוד איפה שכואב. וזה לא אומר מגפיים על הקרקע, אלא זה אומר לפגוע בהם חזק מאוד איפה שכואב."

טראמפ על ההפגנות באיראן: "המשטר במצב רע, רע מאוד"

בתוך כך בשעות האחרונות הורה המנהיג חמינאי להעלות את רמת הכוננות במדינה לרמה הגבוהה ביותר, אף יותר מזמן המלחמה עם ישראל, זאת על רקע האיום על המשטר מצד המפגינים.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3
אישים אוטו
10.01.26

פרטים אכן בהמשך….

הצטרפו אלינו