מבזקים
סרוגים

דיווח: ז'ראקו לאזטיץ' שוקל להגיש התפטרות: "הקו האדום נחצה"

על פי דיווח בתקשורת הסרבית, המאמן ז'ארקו לאזטיץ' שוקל לעזוב את מכבי תל אביב לאחר אירועי אלימות מחוץ לביתו, שמהם עלה חשש לביטחון משפחתו. לדברי מקורב, תחושת חוסר הגנה ותגובה רופפת מצד המועדון עומדות במרכז ההתלבטות

דיווח: ז'ראקו לאזטיץ' שוקל להגיש התפטרות: "הקו האדום נחצה"
דיווח: ז'ראקו לאזטיץ' שוקל להגיש התפטרות: "הקו האדום נחצה" צילום: אורן בן חקון, פלאש 90)

על פי דיווח באתר "Sportinjo", מאמן מכבי תל אביב , ז'ראקו לאזטיץ', שוקל להגיש התפטרות בלתי חוזרת בעקבות האירועים האלימים שאירעו לאחרונה מחוץ לביתו כך סיפר הבוקר (ראשון) מקור המקורב למאמן. לפי הדיווח, אמש הושלכו לעבר דירתו אבוקות ורימוני עשן, אירוע שהוגדר על ידי אותו מקור כחציית קו אדום וגרם למאמן ולבני משפחתו תחושת סכנה מיידית.

לאזטיץ' הגיע לישראל בעיצומה של תקופה ביטחונית מורכבת ונשאר מחויב לקבוצה למרות אתגרי המלחמה, העברתה של מכבי למשחקים באירופה בלבד ונסיעות בלתי פוסקות. במהלך שנה וחצי הצליח לתרום להישגים משמעותיים, בהם אליפות ושני גביעים, וכן להוביל את המועדון לשיא כיבושים של 86 שערים בעונה שעברה. בקיץ האחרון הכניסה מכבי כ־13 מיליון אירו ממכירת שחקנים, נתון שנחשב לגבוה בתולדותיה.

לילה דרמטי במכבי ת"א – 3 אוהדים נעצרו: אלו ההחלטות שהתקבלו
לילה דרמטי במכבי תצילום: לילה דרמטי במכבי ת

לצד הישגים על כר הדשא, המאמן הסרבי נאלץ להתמודד בשבועות האחרונים עם מחאה גוברת מצד חלק מהאוהדים כנגדו. לפי המקור, המאמן ציפה מההנהלה לגבות אותו אל מול הביקורת הציבורית, אך לדבריו המועדון נמנע מעמידה פומבית לצדו.

| צילום: אורן בן חקון/ פלאש 90

האלימות שהופנתה כלפיו בחלק מהאירועים האחרונים כללה זריקת אבוקות ורימוני עשן לעבר ביתו, הפרעות לאימוני הקבוצה ותקריות מול אוטובוס השחקנים. על פי המקור, אירועים אלה הובילו את לאזטיץ' להרגיש חשוף וללא הגנה מספקת.

לפי הדיווח, הסיבה המרכזית שבגללה המאמן שוקל לעזוב היא החשש לביטחון משפחתו. המקור מגדיר את האירועים האחרונים כ"חציית קו אדום", מצב שמוביל את המאמן לשקול את עתידו באופן מעשי, כשאפשרות ההתפטרות עומדת על השולחן.

אוהדי כדורגל ליגת העל מכבי תל אביב