מבזקים
סרוגים

תושב פתח תקווה נעצר בנתב"ג בחשד שניסה להבריח 100 אקדחים

המזוודה של תושב פתח תקווה עוררה את חשדם של בודקי המכס באולם הנוסעים, בחיפוש נחשפה כמות אדירה של אקדחי הזנקה מפורקים, ותם ניתן להסב לכלי ירייה

ז' כסלו התשפ"ו
תושב פתח תקווה נעצר בנתב"ג בחשד שניסה להבריח 100 אקדחים
תושב פתח תקווה נעצר בנתב"ג בחשד שניסה להבריח 100 אקדחים צילום: (צילום: דוברות רשות המסים)

ניסיון הברחה נוסף בנתב"ג: כך נתפסו אתמול 100 אקדחי הזנקה בשדה התעופה.

בודקי המכס באולם הנוסעים, יחד עם יחידת הסמים של מכס נתב"ג ויחידת הבילוש המיוחדת 747 של משטרת מרחב נתב"ג במחוז מרכז, סיכלו אמש (רביעי) ניסיון הברחה חמורה, ועצרו חשוד – תושב פתח תקווה בשנות ה-20 לחייו.

המזוודה של החשוד, ששב ארצה בטיסה מרומא, עוררה את חשדם של בודקי המכס באולם הנוסעים. בחיפוש שנערך במזוודה, נחשפו מעל 100 אקדחי הזנקה מפורקים אותם ניתן להסב לכלי ירייה.

כלל הממצאים הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל וכאמור, החשוד הועבר לחקירה במשרדי מרחב נתב"ג, בסיומה נעצר והבוקר (חמישי) יובא לדיון בבקשה להארכת מעצרו בבימ"ש השלום בראשל"צ.

סגירת מעגל מהירה: צה"ל סיכל הברחת אמצעי לחימה בשטח סוריה
סגירת מעגל מהירה: צהצילום: סגירת מעגל מהירה: צה

במשטרה מדגישים כי בהתאם להוראות החוק: "המייצר, המייבא או המייצא דמוי כלי ירייה או הסוחר בו או עושה בו כל עסקה אחרת בלי שקיבל רישיון לכך, דינו מאסר חמש שנים".

אקדחים נמל התעופה בן גוריון נתב"ג