חדשות

משפחות החטופים מחריפות את המאבק: "ב-17.8 נשבית את המדינה"

לאחר שאיימו, משפחות החטופים הודיעו כי הן מחריפות את המאבק להחזרת יקיריהן וכי הן ישביתו את המשק ב-17.8 לחודש

((צילום: אבשלום ששוני / פלאש90))

משפחות חטופים ומשפחות שכולות ממועצת אוקטובר הכריזו היום (ראשון) במסיבת עיתונאים מול הקריה בתל אביב כי "ב־17.8 משביתים את המדינה להצלת החיילים והחטופים".

ראש האופוזיציה יאיר לפיד התייחס לכך וכתב: "הקריאה של משפחות החטופים להשבתת המשק מוצדקת וראויה, נמשיך לעמוד לצידן".

נזכיר כי צעד זה של המשפחות מגיע לאחר שראש הממשלה בנימין נתניהו, הודיע כי הוא מעוניין להרחיב את הלחימה ולכבוש את העיר עזה, זאת לאחר שחמאס סירב לעסקה והמגעים לשחרור החטופים – כשלו.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

15
bahçe mobilyaları
10.08.25

Çağra LTD | Mutfak ürünleri | Bahçe aksesuar Kıbrıs <a href=" https://www.cagrashop.com/"> mutfak gereçleri, hırdavat kıbrıs, kıbrıs hırdavat, matkap kıbrıs, kıbrıs inşaat ürünleri, kıbrıs mobilya</a>

הצטרפו אלינו