בשל חוסר הסכמות בעניין חוק הגיוס, יושב ראש ועדת חוץ וביטחון, ח"כ יולי אדלשטיין הודח היום (שני) רשמית בהצבעת רוב של 10-4, והוחלף על ידי חבר הכנסת בועז ביסמוט.
ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט כתב: "ממשלת המשתמטים הכריזה היום מלחמה נגד הלוחמים, המילואימניקים ובני משפחותיהם. הממשלה מפקירה ומענישה ביודעין את הלוחמים ומעניקה פרס והזרמת כספים המונית להשתמטות מסיבות פוליטיות בזמן מלחמה. בקרוב ברית המשרתים תנצח את ממשלת ההשתמטות".
יו"ר הדמוקרטים יאיר גולן כתב: "פיטורי אדלשטיין זו עוד חרפה שלטונית שכל תכליתה – הלבנת מהלך השתמטות המוני. שכל מטרתה – שימור קואליציה אנטי ציונית שמסכנת את המשך קיומה של ישראל. אנחנו ניאבק בממשלה הזו, נחליף אותה ונציל את ישראל".
בני גנץ כתב: "הדחתו של ח”כ יולי אדלשטיין מוועדת החוץ והביטחון בגלל שיקולים פוליטיים היא בושה. אני מבקש לפנות היום לכל לוחמינו, בסדיר ובמילואים, ולומר להם: אנחנו לא ננטוש אתכם ולא נוותר. נמשיך להיות בוועדה, להוות לכם קול, ולעשות הכול כדי למנוע פגיעה בכם ובביטחון המדינה.
לח”כ ביסמוט ולכל חברי הוועדה מהקואליציה יש אחריות – לעשות את מה שנכון לישראל, ולא למכור את ביטחוננו למען הישרדות פוליטית".
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
יורם
תמשיכו לפמפם את בנט האיש הקטן עם הפה הגדול הוא אפס ואתם ממשיכים להדהד אותו
14:59 09.08.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מי
יאיר גולן שלכלך על לוחמינו ועל כל המדינה פתאום מתייצב לצידם וקורא לממשלת הימין אנטיציונית? חחח מר גנץ פונה ללוחמים ?? אותו מר גנץ שאם אינני טועה אמר באו"ם האנטישמי...
יאיר גולן שלכלך על לוחמינו ועל כל המדינה פתאום מתייצב לצידם וקורא לממשלת הימין אנטיציונית? חחח מר גנץ פונה ללוחמים ?? אותו מר גנץ שאם אינני טועה אמר באו"ם האנטישמי שבהיותו רמטכל סיכן לוחמים כדי לא לפגוע ב"חפים" בנט??? גנב הקולות שחבר לאחים המוסלמים. כל שלעשיית הבוגדים הללו לא ראויים לשבת בכנסת ישראל כמו כסיף שלא הצביעו להדחתו חוץ מבנט שאינו בכנסת ואפשר רק לנחש מה היה עושה . אנחנו לעולם לא נשכח לכם כלום. תשבו בקצה השמאלי הרחוק מהעם עם הערבים הקומוניסטים והווק המטורלל . נפגש בבחירות הבאות.
המשך 23:03 04.08.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אביעד
אדלשטיין אני מנסה להבין מה מעשיך עם חקואליצית הכשלון שמובילה את המדינה לאבדון בתמיכת הדיקטטור וצוות הלקקנים שזמנם אני מקוה יסתיים בהקדמת הבחירות
18:46 04.08.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דן
הבייתה לאדם לדעתי הכי גאוותן במערכת.
18:26 04.08.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר