ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש הלילה (בין שלישי לרביעי) פעם נוספת עם נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, בפעם השנייה תוך 24 שעות במסגרת ביקורו המדיני בוושינגטון. בפגישה, שנמשכה כשעה וחצי, השתתף גם סגן הנשיא האמריקני, ג'יי די ואנס.

בתום הפגישה נתניהו אמר כי "אנחנו התמקדנו במאמצים לשחרור חטופינו. אנחנו לא מרפים מזה לרגע, וזה מתאפשר בגלל הלחץ הצבאי שמפעילים חיילינו הגיבורים. לצערי, המאמץ הזה גובה מאיתנו מחירים כואבים, של נפילת טובי בנינו. אבל אנחנו נחושים להשיג את כל יעדינו: שחרור כל חטופינו – החיים והחללים כאחד, חיסול היכולות הצבאיות והשלטוניות של החמאס, ועל ידי כך להבטיח שעזה לא תהווה יותר איום על ישראל".

"אנחנו גם שוחחנו על ההשלכות והאפשרויות של הניצחון הגדול שהשגנו על איראן" הוסיף. "נפתחות כאן הזדמנויות להרחבת מעגל השלום, הרחבת הסכמי אברהם. אנחנו עובדים על זה במלוא המרץ".

בסיכום דבריו נתניהו אמר כי "אני גם הבעתי לנשיא טראמפ את ההערכה שלכם, אזרחי ישראל, על התמיכה בנו, על הפעולה הנחושה שהוא נקט ועל המאמץ המשותף שאנחנו עושים היום להביא עתיד גדול למזרח התיכון ועתיד גדול למדינת ישראל".