בהודעה דרמטית שפורסמה לפני זמן קצר מטעם ממשלת ישראל, הוכרז כי מבצע "עם כלביא" באיראן השיג את כל יעדיו, ואף מעבר לכך. ראש הממשלה בנימין נתניהו כינס אמש את הקבינט, יחד עם שר הביטחון, הרמטכ"ל וראש המוסד, כדי לדווח על ההישגים ההיסטוריים.
על פי ההודעה, ישראל הסירה מעצמה איום קיומי כפול ומידי – הן בתחום הגרעין והן בתחום הטילים הבליסטיים.
צה"ל, כך נמסר, השיג שליטה אווירית מלאה בשמי טהראן, וגרם "פגיעה קשה בצמרת הצבאית" של איראן. בנוסף, הושמדו עשרות מטרות שלטון מרכזיות. גם ביממה האחרונה, דווח כי צה"ל "הלם קשות במטרות שלטון בלב טהראן", חיסל מאות פעילי בסיג' (מנגנון הדיכוי של משטר הטרור), וחיסל מדען גרעין בכיר נוסף.

ישראל הביעה תודה לנשיא טראמפ ולארצות הברית על תמיכתם בהגנה ועל השתתפותם ב"הסרת איום הגרעין האיראני".
לאור השגת מטרות המבצע, ו"בתיאום מלא עם הנשיא טראמפ", ישראל הסכימה להצעת הנשיא להפסקת אש דו-צדדית. הממשלה הבהירה כי "ישראל תגיב בעוצמה על כל הפרה של הפסקת האש".
בהודעה נכתב כי על אזרחי ישראל להמשיך להקפיד על הנחיות פיקוד העורף עד לווידוא קיום מלא של הפסקת האש. ממשלת ישראל הביעה את תנחומיה למשפחות שאיבדו את יקיריהן ואיחלה החלמה לפצועים.
בהודעה נכתב כי "במבצע "עם כלביא" מדינת ישראל השיגה הישגים היסטוריים כבירים והציבה את עצמה בשורה אחת עם מעצמות העולם", וכי זוהי "הצלחה אדירה לעם ישראל וללוחמיו שהסירו את שני האיומים הקיומיים למדינתנו, והבטיחו את נצח ישראל."
ראש הממשלה צפוי למסור הצהרה בהמשך היום.





תגובות
הפחדן !!! ביבי פחדן ושקרן ברמה עולמית. כך אמר עליו שרון וכך אמר עליו יצחק שמיר, שניים מראשי הממשלה הטובים והאמיצים שהיו לנו. כל טמבל בוגר 5 כיתות לימוד ידע שאם הולכים לקראת הפסקת אש הרי שהנבלות הפרסים ירו מטחי טילים 2 דקות לפני הפסקת אש. איך לא היו מטוסים חמושים מעל טהרן בזמן הזה, כך שברגע שיוצא שיגור מיד משמידים את הפרלמנט האירני, ארמון הנשיאות והבונקר של חמינאי? ביבי כרגיל ממשיך "בהכלה" ולא שינה מדרכיו כי הוא פחדן ושפן. ממליץ לכל מאמיניו לשלוח לו ארגז גזר לשפן.
נתניהו-מנהיג על שריסק את הגרעין,חמאס,חיזבאללה נתניהו-מנהיג על - שריסק את הציר השיעי הגרעין האיראני, את חמאס,חיזבאללה ואסד!
מממן החמאס סכנה
נתניהו-א חד וי חיד-חיסל את הציר השיעי והאיום נתניהו-אחד ויחיד-חיסל את הציר השיעי והאיום הקיומי שלו על המדינה! אא