דובר צה"ל תא"ל אפי דפרין אמר בהצהרתו הבוקר (שישי) האיראנים תכננו הבוקר מטח גדול יותר לבאר שבע – אך השמדנו 3 משגרים מוכנים. יש לנו את האמצעים והיכולות להמשיך במבצע – עד שנשיג את יעדיו".

דבריו: "50 מטוסים פעלו הלילה באיראן. פגענו באתר שמייצר רכיב הכרחי לתוכנית הגרעין. האיראנים תכננו הבוקר מטח גדול יותר לבאר שבע אבל טרם השיגור איתרנו 3 משגרים והשמדנו אותם. אנחנו מעמיקים את העליונות האווירית. בידינו מטרות נוספות, אנחנו ממשיכים בהתקפה על פי תוכנית סדורה. לאיראן עדיין נותרו יכולות ויש להם כוונות להמשך".

"יהיו לנו עוד ימים מאתגרים. המשיכו לגלות אחריות, הנחיות פיקוד העורף מצילות חיים.צה״ל נלחם בשבע חזיתות, בעזה נלחמות כרגע 4 מהאוגדות החזקות ביותר שיש לצה״ל. חמאס בלחץ ונמשיך ללחוץ אותו.נמשיך לעשות הכל להחזיר את חטופינו. לא ננוח עד שתמוטט את חמאס נמשיך לפעול באיראן לאורך זמן עד שנשיג את מטרות המבצע".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

צילום: דובר צה"ל
צילום: דובר צה"ל