ראש הממשלה בנימין נתניהו מתייחס הבוקר (רביעי) לתקיפה הישראלית בתימן ואומר כי "החות׳ים זה רק הסימפטום, איראן עומדת מאחוריהם".
"חיל האוויר תקף כעת שוב בשדה התעופה בצנעא, הנשלט בידי שלטון הטרור החות׳י בתימן", מסר נתניהו. "אנו פועלים לפי עיקרון פשוט: מי שפוגע בנו – אנחנו נפגע בו.מי שלא יבין זאת בכח – יבין זאת בעוד יותר כח".
נתניהו הוסיף כי "כפי שאמרתי לא פעם – החות׳ים זה רק הסימפטום. הכח העיקרי שעומד מאחוריהם הוא איראן, והיא האחראית לתוקפנות היוצאת מתימן".
תוך כדי התקיפה בתימן, העיד נתניהו בבית המשפט. במהלך עדותו, קיבל נתניהו 4 מעטפות בתוך 20 דקות. לבסוף, ביקש הפסקה מהדיון.
כאמור, הבוקר, דובר צה"ל אישר כי "צה"ל תקף בשדה התעופה המרכזי בצנעא וכלי טיס של ארגון הטרור החות'י. כלי הטיס שהותקפו שימשו את שלטון הטרור הח'ותי להעברת מחבלים שקידמו פעולות טרור נגד מדינת ישראל".
"בדומה לנמלים חודידה וא-סליף שהותקפו בשבוע שעבר, שדה התעופה המרכזי בצנעא מופעל באופן שוטף על ידי השלטון החות'י ומשמש אותו למטרות טרור. זוהי דוגמא נוספת לשימוש האכזרי שעושה ארגון הטרור הח׳ותי בתשתיות אזרחיות עבור פעולות טרור" הוסיפו. "צה"ל נחוש להמשיך לפעול ולפגוע בעוצמה בכל מי שמהווה איום על תושבי מדינת ישראל, ובכל מרחק בו יידרש".
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
אברהם
אבא יא סנילי תתפטר עכשיו
12:40 28.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודה(דאוד)
לברקת אתה לא מתבייש לקרוא לביביהו המנהיג העליון במקום לקרוא לצרה נתניהו המנהיגה העליונה
12:37 28.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ידיד ישראל
נתניהו ומכונת הרעל הורסים את המדינה! החטופים מיד הביתה! נתניהו לניבצרות!
12:14 28.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אין ברירה
.
11:24 28.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר